Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme a 10 legmenőbb kütyü idén karácsonyra

Dotkom

Íme a 10 legmenőbb kütyü idén karácsonyra

Újabb ajánlónkban összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi ajándékokat.

A karácsony közeledtével egyre többen szembesülünk azzal, hogy még mindig nem vásároltuk meg a rokonaink, barátaink számára az ajándékot. Mostani ajánlónkban ezen szeretnénk segíteni, így összegyűjtöttük azokat a termékeket, melyekre érdemes egy pillantást vetnünk.

Overmax 4010 You [Teszt hamarosan]

Az okostelefon az idei karácsony egyik slágerajándékának ígérkezik, rengeteg ilyen készülék kerül a fa alá. Az Overmax újdonságával a fiatalabb korosztály tagjainak okozhatunk örömet, hiszen a divatos, kék, sárga, lila, rózsaszín és fehér hátlapokkal érkező 4010 You-ban minden megvan, amire egy tinédzsernek szüksége lehet.

overmaxyou

8 megapixeles kamerájával könnyedén megörökítheti a vele történő eseményeket, míg a négymagos processzor és az 512 MB RAM garantálja, hogy gyorsan szörfölhessen a világhálón. A 4”-es IPS képernyő és a dual SIM támogatás pedig hab a tortán. Ez utóbbi különösképp jó lehet akkor, ha a családi csomag mellett egy másik szolgáltató csomagját is igénybe vennénk. Az igen okos telefonért pedig alig 30 ezer forintot kér a gyártó.

Alcor Acces O819M [Teszt]

Azoknak is örömet okozhatunk, akik már rendelkeznek egy menő okostelefonnal. Nekik az Alcor Access O819M lehet az ideális ajándék, hiszen a 8”-es IPS kijelzővel szerelt táblagép minden igényt kielégíthet. A nyolcmagos processzor és a 2 GB RAM garantálja, hogy egy pillanatra se találkozzunk akadással, az Android 4.4 KitKat-nek hála pedig a legújabb programokat is letölthetjük.

IMG_1263

Olyan családtag számára is ideális lehet a táblagép, aki sokat utazik, hiszen a beépített 3G modem és a GPS segítségével mindenhonnan hozzáférhet az internethez. Az Access O819M rengeteg funkciójánál már csak az ára jobb, hiszen a modell egyetlen példánya kevesebb mint 50 ezer forintért hazavihető.

Sony Walkman W273S [Teszt]

Sportos szelleműek számára lehet hasznos ajándék a Sony fülhallgatóba épített MP3 lejátszója. A W273S 4 GB-os memóriájába feltölthetjük a kedvenc dalainkat, így a legextrémebb helyzetekben is motiválhatjuk magunkat.

w273s-freedom

A víz- és porálló kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy akár egy kiadós úszás során se maradjon abba a zene. Az egyedi kialakítású készüléket 25 ezer forint körüli áron kínálja a Sony.

ConCorde Smartphone 6500 Plus [Teszt]

A ConCorde-nál ugyanakkor a fejükbe vették, hogy piacra dobnak egy megfizethető árú, mégis igen széleskörűen használható phabletet. Ez lett a Smartphone 6500, melyben egy nyolcmagos processzort, 2 GB RAM-ot és 16 GB beépített memóriát találunk. AZ igazi nagy durranás azonban a  6,44”-es IPS képernyő mely Full HD felbontásával igen élesen jeleníti meg a 13 megapixeles kamera által készített fotókat.

DSC09175_resize

Ha figyelembe vesszük, hogy ezt a tudást már 78 ezer forintért hazavihetjük, akkor láthatjuk, hogy egy igen jó karácsonyi ajándékkal állunk szemben. Legyen szó akár a technológia iránt érdeklődő nagyszülőről, akár a kütyümániás gyerekről, ezzel biztosan nem teszünk rossz lóra.

Fujitsu Lifebook U554 [Teszt]

Egyetemistáknak lehet ideális a Fujitsu Lifebook U554-es, hiszen kompakt kialakítása miatt könnyedén belefér a táskába, az alig 1,5 kg-os súly pedig biztosítja, hogy a cipelése ne legyen megterhelő.

A négymagos Core i5-ös processzorral, 128 GB-os SSD-vel és 4 GB RAM-mal rendelkező ultrabookért 250 ezer forint körüli árat kell fizetnünk. Ez nem kevés pénz, ám ha figyelembe vesszük a konkurensek ajánlatát, akkor felfedezhetjük, hogy mégis egy jutányos árral van dolgunk.

Philips PicoPic 3614 [Teszt]

Sokat utazó üzletembereknek lehet kiváló ajándék a Philips PicoPix sorozatának legújabb tagja. A 3614-es apró méretével gyakorlatilag egy kistáskába is befér, beépített akkumulátorának hála pedig akár egy kültéri sátorban is rendelkezésre áll.

PicoPix_3614_01_nowetrendy

Mindezt a  140 lumenes fényerőnek is köszönhetjük, ennek hatására ugyanis szürkületben is látható marad a vetített kép. Az Androiddal felszerelt projektor tehát biztosan magára vonja majd a figyelmet, a 120 ezer forintos ár pedig igazán versenyképessé teszi a kategóriájában az újdonságot.

Overmax Vertis Braver [Teszt hamarosan]

Aktív életet élők számára készült az Overmax Vertis Braver. A túlélőmobil ellenáll a víznek, a pornak és a rázkódásnak is, ezt pedig nemcsak a gyártó, de az IP68-as minősítés is garantálja. A kalandokon túl a mindennapok során is hasznos társra lelhetünk a modellben, hiszen a kétmagos processzor, az 1 GB RAM és a 4”-es, IPS képernyő ideális okostelefont varázsol a készülékből.

vertisbreaver

A 8 megapixeles kamera pedig garantálja, hogy minden élményt meg tudunk örökíteni. Az extrém telefonért szerencsére egyáltalán nem kell tortúrákon végigmennünk, hiszen már 55 ezer forintért hazavihetünk egy példányt.

Acer Aspire Switch 10 [Teszt]

Laptop és táblagép egyben? Bizony, az Aspire Switch 10 ezt kínálja, méghozzá igen csábító formában. Az Intel Atom processzorral és 2 GB RAM-mal felvértezett Windows 8.1 alapú készülék strapabíró, fémházas kialakításával és kényelmesen használható, teljes értékű billentyűzetével igyekszik felkelteni a figyelmet.


P1020542-600x450

Ideális lehet olyanoknak, akik gyakran utaznak, mégsem kívánnak beruházni egy drágább ultrabookra. A Switch 10 ára 100 ezer forint körül mozog, így igen megfizethetőnek számít a tudásához mérten.

Nokia Lumia 735  [Teszt]

Az Acer kettő az egyben készüléke után egy újabb windowsos modell következik, igaz a Lumia 735 a teljes értékű kiadás helyett a mobil verziót futtatja. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a jövőre érkező Windows 10 egyesíti a két világot.

Lumia-735-hero1

A Lumia 735 azonban most is egy kiváló vétel, 4,7″-es, HD felbontású AMOLED képernyőjével, négymagos processzorával és a 6,7 megapixeles Carl Zeiss optikás kamerájával bizonyosan sokak tetszését elnyeri majd.

Kingston DataTraveler microDuo [Teszt]

Bizonyára sokan szembesültek azzal a problémával, hogy okostelefonjukon elfogy a rendelkezésre álló tárhely. Sok esetben megoldható a helyzet egy nagyobb kapacitású microSD kártyával, ám nem bővíthető modellek esetén eddig csak az új eszköz vásárlása maradt.

DataTraveler_microDuo_5

Erre nyújt megoldást a Kingston által készített DataTraveler microDuo, hiszen a hagyományos USB foglalattal rendelkező modellek mellett microUSB-vel felszerelt eszközökbe is bedughatjuk. Az akár 64 GB-os kivitelben is megvásárolható pendrivenak így biztosan sokan örülnének. Jó hír, hogy a 16 GB-os kiadást már alig 3 ezer forintért megvásárolhatjuk.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés