Connect with us

technokrata

A Toshiba új kijelzője megreformálja a plakátokat

Dotkom

A Toshiba új kijelzője megreformálja a plakátokat

A Toshiba Europe GmbH bejelentette TD-E-sorozatú digitális kijelzőit, melyek akár az egész munkanap folyamán – kereskedelmi környezetben elhelyezve – képesek az ügyfelek figyelmét felkelteni. A Full HD 1080p felbontású és 178°-os betekintési szögű TD-E kiváló minőségű megjelenítést garantál. A többféle csatlakozó, valamint az álló és fekvő felfüggesztési lehetőség révén a kijelző számos környezetben, még egy forgalmas bevásárlóközpontban vagy egy irodai tárgyalóban történő használatot is lehetővé tesz.

Nagy hatású megjelenítés

A gazdaságosan üzemeltethető, masszív és tartós digitális kijelzők egyre nagyobb szerepet kapnak sok vállalkozás tevékenységében. A TD-E-sorozatú eszközöket úgy tervezték, hogy probléma nélkül működjenek akár napi 16 órán át a hét minden napján, így a Full HD 1080p felbontású, LED háttérvilágítású kijelzőn kristálytisztán és folyamatosan, akár a munkanap teljes ideje alatt hasznos információkat, híreket tudnak közvetíteni a vásárlók részére.

A TD-E széria tagjai kiváló fényerejüknek köszönhetően jobb láthatóságot biztosítanak, így a nézőkre nagyobb hatást gyakorolnak. A 178°-os betekintési szög lehetővé teszi, hogy a kijelző környezetében a megjelenített tartalom többféle szögből is kiválóan olvasható legyen. További előnyt jelent, hogy az eszköz függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt rögzíthető, így a rendelkezésre álló hely maradéktalanul kihasználható.

Egyszerű csatlakozás és vezérlés

A TD-E-sorozatú kijelzőket számos csatlakozási lehetőséggel látták el, így különböző formátumban tárolt tartalmak megjelenítésére alkalmas, ráadásul a vezérlése is egyszerű. A beépített RS-232 port segítségével a készülék be- és kikapcsolását, valamint egyéb beállításait egy központból vezéreljük, így az eszköz csúcsidőn kívül egyszerűen kikapcsolható, ezáltal rengeteg energia takarítható meg. Több eszköz távoli vezérlésével azok felhasználókra gyakorolt hatása optimalizálható, a megjelenített üzenet a lehető legjobban juthat el a célközönséghez.

A TD-E-sorozat tagjait OPS (Open Pluggable Specification) bővítőhellyel is ellátták, ezzel a digitális kijelzőkhöz fejlesztett eszközök és alkalmazások még intelligensebbek és biztonságosabbak lehetnek. Az OPS lehetővé teszi továbbá, hogy a Toshiba által ajánlott, OPS-kompatibilis egységet közvetlenül a készülék hátoldalára rögzítsük. Ennek köszönhetően kábelek használata és bonyolult struktúra felépítése nélkül a digitális kijelzők telepítése és karbantartása rendkívül egyszerű.

Vékony, mégis erős

A TD-E masszív, fém készülékháza, karcsú kialakítása, vékony kerete és matt fekete bevonata révén rendkívül tetszetős, illetve masszív. A stílusos és egyben tartós dizájn kombinációja garantálja, hogy az eszköz kereskedelmi használatra ideális legyen.

A 40 hüvelykes (102 cm) TD-E401 és az 50 hüvelykes (127 cm) TD-E501 már jelenleg is elérhetők Európában. A TD-E-sorozat kínálata 2015 első negyedévében 32 hüvelykes (80 cm) és 65 hüvelykes (165 cm) modellel bővül.

TD-E-sorozat:

– Kijelző: Full HD (1920 x 1080), 16:9, Edge LED kijelző, 178o betekintési szög
– Képméret: akár 65 hüvelyk (165 cm)
– Fényerősség: 40” (102 cm) – 450 cd/m2, 50” (127 cm) – 500 cd/m2
– Keret szélessége: 40” (102 cm) – 8,5 mm (12,5 mm lent), 50” (127 cm) – 12 mm (15 mm lent)
– OPS bővítőhely
– Kiegészítők – Az ajánlott kiegészítők között kedvező árú Android OPS eszköz is szerepel.
– Tükröződésmentes bevonat
– Bemenetek: 1 x RS-232, 1 x HDMI, 1 x mini audió jack, 1 x VGA, analóg D-SUB
– Tömeg: 40” (102 cm) – 14 kg, 50” (127 cm) – 22 kgSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle