Connect with us

technokrata

Hamarosan érkezik a Windows 10 felhasználói demó változata

Dotkom

Hamarosan érkezik a Windows 10 felhasználói demó változata

Az operációs rendszer konzumeri demója 2015 elejére várható.

Nem is volt olyan rég, hogy a Microsoft bemutatta legújabb operációs rendszerét, a Windows 10-et. Ezzel egyidejűleg elérhetővé tette a szoftver fejlesztői demó változatát, a Technocal Preview-t, és most a legújabb riport szerint hamarosan kész a konzumeri demó variáns is. Ennek érkezése 2015 elejére tehető.

A WinBeta is megerősítette a hírt, továbbá megtudhattuk azt is, hogy a demó tartalmazni fogja a Cortana integrációt, az új Start menü, és a Continumm funkciót is. A Continumm-mal a deskopos és tabletes felhasználói felületek között váltogathatunk.

A legfontosabb újítás talán a Cortana integráció, mely a Microsoft digitális asszisztensét hozza asztali gépeinkre. Ha eddig nem találkoztunk volna vele, ez az Apple-nél látott Siri, vagy a Google Now asszisztensekkel egyenértékű.

A bejelentésnél látott, és a pletykákból ismert funkciók közül az élő csempék és az értesítéskezelő panel csak jövőre kerül bele a rendszerbe, de reméljük már nem kell sokat várnunk, hogy alaposan áttanulmányozzuk a Microsoft következő nagy dobását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle