Connect with us

Hirdetés

technokrata

Műholdas, szélessávú internetcsomagot indít az Eutelsat Broadband

Dotkom

Műholdas, szélessávú internetcsomagot indít az Eutelsat Broadband

Az Eutelsat Broadband korlátlan, műholdas szélessávú internetcsomagot indít Magyarországon tooway Infinite néven. Az Eutelsat Broadband mai bejelentése alapján tooway ™ Infinite néven, exkluzív, korlátlan* műholdas szélessávú díjcsomagot indít Magyarországon. A szolgáltatást kifejezetten digitális szuper-felhasználók, illetve kisebb, vagy otthoni irodával rendelkező vállalkozások (SOHO) számára fejlesztették ki. A tooway ™ Infinite csomag az első 1000 előfizető számára elérhető az országban. A szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek Európa leggyorsabb műholdas szélessávú szolgáltatásához férhetnek hozzá: a letöltési sebesség akár 22 Mbps, a feltöltési sebesség pedig akár 6 Mbps is lehet.

A tooway ™ Infinite szolgáltatás egy kisméretű parabola antenna és egy modem számítógéphez vagy routerhez való csatlakoztatásával működik, így a csomagra előfizető felhasználók számára azonnal elérhetővé válik. A rendszer saját kezűleg is könnyen telepíthető, de az ügyfelek az Eutelsat Broadband hivatalos tooway ™ viszonteladóinak segítségét is igénybe vehetik. A hivatalos viszonteladók emellett olyan további szolgáltatásokat is kínálnak, mint például nyilvános IP-cím biztosítása, VoIP telefon-szolgáltatás, illetve otthoni vezeték nélküli hálózat telepítése, de megoldással rendelkeznek arra az esetre is, amikor a felhasználó a műholdas televíziós szolgáltatást és tooway ™ műholdas internet szolgáltatást egy közös antennával szeretné venni.

A tooway ™ Infinite ideális megoldás otthon dolgozók vagy családok számára, akik a hagyományos szélessávú szolgáltatásokhoz nem, vagy csak gyenge minőségben férnek hozzá. Számukra ez tökéletes megoldást jelenthet, legyen szó üzleti ügyeik intézéséről, tanulásról, szórakozásról vagy kommunikációról. “, mondta Jurásek Sándor, az Eutelsat Broadband regionális üzletfejlesztési vezetője. “Ezzel az exkluzív ajánlatunkkal ügyfeleink a lehető legjobb ár-érték arányú műholdas internet szolgáltatást vehetik igénybe.” – tette hozzá.

A tooway™ műholdas internet szolgáltatás az Eutelsat KA-SAT műholdján keresztül érhető el, amely az első az új generációs, nagy kapacitású európai okos műholdak sorában. Innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy a felhasználók a hagyományos műholdas szolgáltatások árának töredékéért jussanak nagy sebességű szélessávú szolgáltatásokhoz Európában és Földközi-tenger térségében.

További tooway ™ Infinite és egyéb tooway ™ szolgáltatásokkal kapcsolatos információért látogasson el a http://www.infinite.tooway.com/ oldalra.

Tovább


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés