Connect with us

technokrata

Családbarát ajánlattal állt elő a Vodafone

AffPro Man and Woman Sitting on Bench Using Inspiron 15R

Dotkom

Családbarát ajánlattal állt elő a Vodafone

Akár 48 ezer forintos megtakarítással kínál korlátlan beszélgetést a Vodafone családok számára, jelentette be a szolgáltató szerdán.

Már két fő esetén is igénybe vehető a családi ajánlat, mellyel a második előfizetés havidíjára jár a kedvezmény. A családi ajánlattal nagyobb ügyfélkör számára válik elérhetővé a korlátlan beszélgetés, mivel a nagyobb családok a páros ajánlatokon felül további kedvezményes SIM kártyákat vásárolhatnak és így további 2 SIM kártya kedvezményes használatára nyílik lehetőség. A családi kedvezménnyel a megtakarítások mellett egyszerűbbé és átláthatóbbá válik a családtagok  előfizetéseinek kezelése is, hiszen egy, közös számlát kapnak, így nem kell több fizetési határidőt fejben tartani.

Családi kedvezménnyel például a belföldi normáldíjas számok esetében havi 9 990 forintért korlátlan hívást, SMS és MMS küldést, valamint 500 MB adatforgalmi keretet kínáló Red Basic csomagok 7 990 Ft-os havidíjért lesznek elérhetőek, amennyiben már van a családban egy Red Basic.   A megtakarítás így a 2 éves szerződés időtartama alatt összesen 48 000 Ft.

Shopper using smartphone

Red Basic és Go+ csomag együttes előfizetése esetén a Go+ kedvezményes havidíja 4 990 Ft helyett 3 990 Ft lesz, így  az elérhető megtakarítás 2 év alatt 24 ezer forint.

A családi kedvezmény nemcsak az előfizetéses, de a feltöltőkártyás családtagoknak is jár. Az aktív Max-szal rendelkező ügyfelek a korlátlan családi beszélgetések mellett kedvezményesen tölthetik fel az egyenlegüket, amennyiben azt a havi számlájuk terhére teszik meg. Így a 3 000 Ft értékű feltöltésért mindössze 2 500 Ft-ot kell fizetniük.

Amennyiben a családtagok táblagépet is szeretnének vásárolni a kedvezmények mellé, nincs más dolguk, mint a Red Basic csomagjukat Red Plus-ra cserélni. A második Red Plus esetén is jár a 2000 Ft-os havidíj kedvezmény, így szintén 48 000 Ft megtakarítás érhető el.

További részletek a www.vodafone.hu/csaladi oldalon.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek