Connect with us

technokrata

Így lesz a karácsonyi filmezés igazi élmény

HU8500_003_R-Perspective_Black_1

Dotkom

Így lesz a karácsonyi filmezés igazi élmény

A Samsung UHD TV-k mellé Ultra HD filmcsomag és/vagy hangprojektor jár

Hamarosan elérkezik az elektronikai cikkek, és így a televízió vásárlások legnépszerűbb időszaka, a karácsony. A Samsung éppen ezért idén október 10. és november 16. között egy különleges ajándékkal kedveskedik a vásárlóinak. A különböző méretben elérhető, 55” vagy azt meghaladó képátmérőjű Samsung HU8500, HU8200 és HU7500 UHD TV sorozatok modelljei mellé a vásárlók egy 500 GB-os, UHD filmeket tartalmazó háttértárat és/vagy hangprojektort-, illetve a HU8000 Full HD TV-khez hangprojektort kapnak, amellyel így még kellemesebben telhetnek az ünnepek.

HU8500_003_R-Perspective_Black_1

A Samsung UHD televíziói nemcsak szemet gyönyörködtetőek, de az eddiginél élethűbb képi élményt nyújtanak, olyan érzést adva, mintha minden éppen ott történne körülöttünk. Ahhoz pedig, hogy valóban látható legyen az UHD és az alacsonyabb képfelbontású televízió közötti különbség az Ultra HD filmek jelentik a kulcsot. Éppen ezért a Samsung október 10. és november 16. közötti promóciójának keretében a Samsung HU8500, HU8200 és HU7500 sorozatok modelljeinek megvásárlásával a felhasználók most az otthoni filmtárukat is bővíthetik. Az ajándék 500 GB-os UHD filmeket tartalmazó háttértáron olyan népszerű mozi- és dokumentumfilmek találhatóak, mint a Forest Gump, a Z világháború, a Pi élete, a Kalandok a Grand Canyonban vagy a The Last Reef című természetfilm. Aki pedig esetleg lemaradna a promócióról, az akár később meg is vásárolhatja külön az összesen 40 mozi- és dokumentumfilmet tartalmazó UHD filmcsomagot, mely javasolt bruttó fogyasztói ára 89.990 forint.

CY-SUC10SH_003_Dynamic_Black_1

A vásárlók nagy többsége ma még nem tudja, hogy mi az az UHD. Mi magyarázat helyett jobb szeretjük megmutatni nekik, az Oscar-díjas mozifilmek és lélegzetelállító dokumentumfilmek pedig nem is érzékeltethetnék jobban mi mindent ki lehet hozni UHD TV-kből – mondta Gareth Lewis, a Samsung Electronics Magyar Zrt. fogyasztói elektronikai üzletágának vezetője. – Az ívelt dizájn és az UHD képminőség kombinációja ráadásul abszolút térhatású élményt nyújt. Mi mást kérhetnének még karácsonyra?

HW-H7500_002_Dynamic_Black_1

Természetesen a Samsung gondolt azokra is, akiknek a hanghatás fontosabb, így a promóció keretében nemcsak a filmcsomagot, de a Samsung hangprojektorai közül is lehet választani. Az ívelt UHD TV-k esetén a Samsung vadonatúj HW-H7500/7501 jelzésű ívelt kialakítású csúcskategóriás hangprojektorát, míg a többi a promócióban részt vevő TV esetén a HW-H750/751 vagy HW-H450/430 hangprojektorokat vihetik haza a vásárlók ráadás termékként. Azon kívül, hogy a hangprojektorok még tökéletesebb hangélményt nyújtanak, könnyedén, Bluetooth-on keresztül is csatlakoztathatóak a televízió készülékhez, és mivel nincs szükség kábelekre, szinte bárhová elhelyezhetőek.

A Samsung UHD televíziói új színt visznek az otthoni tévézésbe. Az ívelt UHD televízióval pedig a Samsung mérnökei megteremtették az otthoni moziélményt is, melynek köszönhetően ezentúl kényelmes körülmények között nézhetőek újra a legnépszerűbb filmek.

A promóció részleteiről tájékozódjon a Samsung telefonos ügyfélszolgálatánál, a 06-80-726-7864 ingyenesen hívható zöld számon, vagy a www.samsung.com weboldalon.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle