Connect with us

Hirdetés

technokrata

PocketBook InkPad: Nagyik is használhatják

Dotkom

PocketBook InkPad: Nagyik is használhatják

Magyarországon az új átlagos könyvméretű PocketBook InkPad.

A Pocketbook legújabb e-Ink technológiájú e-olvasója megoldást kínál azoknak, akiket eddig a zsebméret tartott vissza az e-könyvektől. A most megjelent Pocketbook InkPad képernyőmérete megegyezik egy átlagos könyvlapéval, lényeges különbség azonban, hogy segítségével a valaha elolvasott és elolvasni kívánt összes könyvünket magunknál hordhatjuk mindössze 350 gramm pluszsúllyal.

840(InkPad)_brown_en_front-bottom-right

A világ harmadik legnagyobb e-könyv olvasó gyártójának felmérése szerint a kompakt e-könyv olvasókat sokan azért nem részesítik előnyben, mert kis képernyőjük miatt többször kell rajtuk lapozni. A PocketBook Inkpad 162,4х121,8 mm-es kijelzőjén átlagosan 220 szó jeleníthető meg oldalanként 40-es betűmérettel, ami nagyjából megegyezik egy hagyományos papírkönyv oldalaival. 1600×1200-as felbontással és 250 dpi-vel a PocketBook Inkpad kategóriájában a legjobb képminőséget biztosítja, amelynek köszönhetően minőségi romlás nélkül tetszőlegesen nagyíthatjuk a szövegeket. Teljes mérete 195,5х162,8х7,3 mm, tömege pedig mindössze 350 g – a 32 GB-ig bővíthető 4 GB belső memóriájának köszönhetően ezen a nyári magazin méretű készüléken több mint 2000 könyv tárolható.

A gördülékeny működést az 1 GHz-es processzor és az 512MB RAM, az egyetlen töltéssel hetekig tartó működést a 2500 mAh akkumulátor biztosítja. A készülék háttérvilágítással, jegyzet funkcióval és előre telepített szótárakkal – többek között angol‒magyar szótárral – is rendelkezik.

840(InkPad)_brown_en_front-left

Mivel mérete közel áll a hagyományos tankönyvekéhez, így kifejezetten ajánlott diákok számára. A készülék a többi Pocketbookkal megegyezően 16 könyvformátumot és 4 képformátumot támogat, a beépített mp3-lejátszó pedig a hangoskönyvek és egyéb hangfájlok használatára is alkalmassá teszi. A tartalmak a beépített Dropboxon, e-mailen és a PocketBook Sync alkalmazáson keresztül számítógépes csatlakoztatás nélkül is gyorsan és egyszerűen feltölthetők az eszközre. A 8 hüvelykes kijelzőn a képernyőn található billentyűzet használata is rendkívül kényelmes.

A PocketBook InkPad a márka webáruházában és viszonteladói partnereinél elérhető 69 900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés