Connect with us

Ideje játszani: megérkezett a 3D LEGO katalógus

Dotkom

Ideje játszani: megérkezett a 3D LEGO katalógus

A LEGO csoport második féléves katalógusa részeként piacra dobott egy innovatív 3D-s applikációt, amitől minden LEGO rajongó lázba jön. Az alkalmazás a szó szoros értelmében az összes LEGO minifigurát, és még a LEGO építményeket, illetve járműveket is mozgásba hozza, mivel a rajongókat minden egyes oldalon egy rövid film szórakoztatja.

A LEGO 3D katalógus applikáció segítségével a rajongók egyedülálló módon keresgélhetnek a termékek között. Általában a termékeket, és azok kisebb képeit láthatjuk, de az új applikáció egy valóságos kalandot kínál számunkra, ami mindeközben hihetetlenül egyszerűen kezelhető. Mindössze le kell tölteni az applikációt, és az okostelefont vagy készüléket a LEGO katalógus oldala felé kell helyezni. Hirtelen a LEGO minifigurák, építmények és járművek mozogni kezdenek, sőt, a készülékkel végzett minden további mozdulat új mozgást, illetve mini LEGO történetet eredményez.

Ez az alkalmazás tökéletesen tükrözi a LEGO Csoport állandó törekvését, hogy forradalmasítsa a gyermekek játszási szokásait. Az ötlet eredeti célja az volt, hogy kihasználja az okostelefonok képességeit, képfelismerő funkcióit és a beépített kijelzőjét egy valódi, fizikai világhoz kapcsolódó játékélmény eléréséhez. A katalógus, amely rendkívül népszerű a LEGO vásárlók körében, bemutatja a termékportfóliót és a játéklehetőségeket is,  így a kommunikációs csatornák egyik kulcsszereplője.

“A napirendünk egyik legfontosabb helyén a digitalizáció szerepel, így állandóan azon dolgozunk, hogy felfedezzük a gyors technológiai fejlődésnek köszönhető új lehetőségeket.” – nyilatkozta Zdeňka Kučerová, a LEGO Csoport Közép-Kelet Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős digitális aktiváció menedzsere.

A LEGO Magyarország youtube csatornáján megnézheted hogy működik (https://www.youtube.com/watch?v=heQ01F6PQr8&list=UUkZ_ODeroTZwfX8dZgHqXBQ), vagy akár  letöltheted és ki is próbálhatod! A LEGO 3D katalógus letölthető iPhone, iPod, iPod Touch 4G és androidos készülékekre egyaránt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő