Connect with us

technokrata

A rEVOLUTION Software Kft. bekerült Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé

Dotkom

A rEVOLUTION Software Kft. bekerült Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé

Kiváló hitelképességű vállalat tanúsítványt szerzett a rEVOLUTION Software Kft., és Bisnode A minősítésével bekerült Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé. A Bisnode nemzetközi sztenderdek alapján, országspecifikus sajátosságok beépítésével vizsgál át cégeket, és sorol be – megfelelőség esetén – a pénzügyileg alacsony kockázatú vállalatok közé.

A néhány lelkes magyar fiatal által 1992-ben alapított rEVOLUTION Software Kft. Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínál ügyviteli megoldást a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésére és számtalan speciális iparági problémára. Éves nettó árbevétele mára meghaladja az 530 millió Ft-ot, rendszereit eddig több mint 20 000 cég választotta.

Többnyire saját fejlesztésű termékei között megtalálható a kifejezetten magyar igényekre szabott, gyorsan bevezethető, saját fejlesztésű rEVOL Express kisvállalati dobozos szoftvercsalád és az Iroda++ integrált ügyviteli szoftver, de a cég a Microsoft CRM rendszerét, valamint a Microsoft Dynamics NAV (korábban Navision) vállalatirányítási rendszert is forgalmazza a Microsoft Partnereként – ez utóbbihoz igény szerinti egyedi fejlesztéseket is végez.

„Cégünk tevékenységében a szakmai háttér és tapasztalat mellett a megbízhatóság a legfontosabb elem, ezért is tartottuk fontosnak, hogy hiteles, objektív minősítést tudjunk felmutatni jelenlegi és leendő üzleti partnereink számára” – mondta el Somkutas Norbert, a rEVOLUTION Software Kft. marketing vezetője. „Büszkék vagyunk a most megszerzett Bisnode A tanúsítványunkra, amely kiváló hitelképességünket igazolja.”

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján, a tanúsítvány jelzi, hogy az  AAA, AA vagy A Bisnode tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgymint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett pedig beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgymint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. Figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait, a róla megjelenő sajtóhíreket, sőt azt is, hogy a cég milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A rEVOLUTION Software Kft. által elnyert Bisnode A tanúsítványra a magyar piacon működő cégeknek csupán 7,44 százaléka jogosult.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák