Connect with us

Egyedülálló vásárlói programot indított a Vatera

online-shopping_0.preview

Dotkom

Egyedülálló vásárlói programot indított a Vatera

A jövőben még biztonságosabb lesz a hazai online piactér.

Még biztonságosabb az adásvétel Magyarország legnépszerűbb online piacterén: az Allegro Group Hu Kft. által üzemeltetett Vatera hazánkban egyedülálló módon bevezeti a Biztonságos Vásárlás Programot (BVP), vagyis garanciát vállal a tranzakciókra.

A 2014. október elsején a Vatera.hu oldalon bevezetett program lényege, hogy amennyiben egy felhasználó nem kapja meg a megvásárolt terméket, a Vatera tranzakciónként 100.000 forintos értékhatárig kártalanítja, amennyiben a károsult rendőrségi feljelentést tesz. Az online piactér a fenti összeghatár meghatározásánál maximálisan figyelembe vette a felhasználók szokásait: tapasztalataik szerint ez a limit lefedi az átlagos vásárlások értékét. A program előnyeivel a felhasználók évente legfeljebb öt alkalommal élhetnek.

online_shopping

A Vatera eddig is számtalan eszközzel gondoskodott a vásárlás biztonságáról: az értékelési rendszer alapján a vásárlók részletes képet kaphatnak az eladóról, az esetleges csalásokat algoritmusok szűrik ki, és külön Biztonsági Csoport figyeli a gyanús viselkedési mintákat az online piactéren. Az eladók és vevők közötti értékelési rendszernek, valamint az oldalon végbemenő tranzakciók biztonsági csoport általi monitorozásának köszönhetően a Vaterán végbemenő vásárlások számához képest jelenleg is csak elenyésző mennyiségben fordulnak elő problémás esetek, az új vásárlói programnak köszönhetően pedig egyetlen felhasználó számára sem lehet többé kérdés, hogy a Vaterán biztonságos vásárolni.

„A bizalom mindig is kulcsszerepet játszott az online piactéren történő adásvételben: felméréseink szerint a fixáras termékekért a felhasználóink többsége, csaknem 62 százaléka előre utalással fizet, ami az e-kereskedelmi piachoz képest is igen magas arány. Mindez azt mutatja, hogy a vásárlók egyre jobban bíznak az eladókban, és többnyire pozitív tapasztalatokkal rendelkeznek. Ezt a légkört az új vásárlói program és további kényelmi szolgáltatások bevezetésével is szeretnénk támogatni, tovább erősíteni” – mondta Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő