Connect with us

technokrata

Nyerj te is a UPC Direct és az AXN közös Facebook játékán!

Dotkom

Nyerj te is a UPC Direct és az AXN közös Facebook játékán!

A UPC Direct és az AXN közös online nyereményjátékán Blu-ray lejátszót és fejhallgatót nyerhetnek a UPC Direct Facebook oldalán játszó magyarországi lakosok.

A Crossing Lines – Határtalanul című sorozat második évadának premiere alkalmából a UPC Direct szeptember 15-től egy hónapig elérhetővé tette Direct Light és Direct Medium előfizetői számára is az AXN csatornáit – az AXN-t, az AXN White-ot és az AXN Black-et. Ezt követően az AXN csatornák a Direct+ és SuperPak csomagokban érhetőek el. A közös promóciós időszak lezárásaként a két cég Facebook nyereményjátékot hirdet október 15. és 30. között. A szerencsés játékosok a UPC Direct Facebook oldalán feltett két, az AXN-nel és a Crossing Lines Határtalanul című sorozattal kapcsolatos, egyszerű kérdés megválaszolásával Blu-ray lejátszót és fejhallgatót nyerhetnek.

A Crossing Lines – Határtalanul egy akciódús krimi-dráma, melynek 2. évada szeptemberben indult az AXN csatornán. A történet főszereplői a Nemzetközi Büntetőbíróság különleges egységének elit nyomozói, akik feladata az európai országhatárokon átnyúló bűnügyek megoldása. Az akciócsoport a legbonyolultabb nemzetközi bűncselekmények megoldásán dolgozik, és folyamatosan üldözi a veszélyes bűnözőket. A sorozat mindenkinek bepillantást enged az elit egység rettentően izgalmas munkájába, miközben Európa legszebb városaiba repíti a nézőket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák