Connect with us

Idén is díjazzák a legjobb céges honlapokat

Dotkom

Idén is díjazzák a legjobb céges honlapokat

Logikus, felhasználóbarát felépítés, funkcionalitás, könnyű kezelhetőség, hasznos tartalom – többek között ezek azok az ismérvek, amelyek a jó honlapot jellemzik. A Budapest Bank harmadszor hirdeti meg az „Üzleti siker honlappal”-díjat kisvállalkozók számára. A pályázat célja, hogy elismerje a legjobb céges weboldalakat és a jó gyakorlatok megosztásával hozzájáruljon más vállalkozások sikereihez is. A korábbi évekhez hasonlóan ebben az évben is elismert szakemberekből álló zsűri értékeli a pályázatokat, de lesz közönségszavazás is, sőt idén először a legjobb weboldallal rendelkező női vállalkozó is különdíjat kap.

Az online megjelenés ma már szinte nélkülözhetetlen eszköze a vállalati értékesítésnek, hiszen az internetpenetráció terjedésével egyre többen keresnek szolgáltatást, terméket a világhálón. A vállalkozások egy része már azt is felismerte, hogy a szimpla internetes jelenlét egyre kevésbé elegendő. A potenciális kuncsaftokat számos versenytárs igyekszik meghódítani, és ebben a versenyben az tud jó eredményt elérni, aki a külső megjelenésében, az elérésben, a tartalomban és a weboldalon kínált technikai megoldásokban is többet, jobbat tud nyújtani másoknál.

Miről ismerszik meg a jó honlap?

A vonzó, ízléses, a kínált szolgáltatáshoz vagy termékhez illeszkedő külső az első belépő, mivel a felhasználó ez alapján szerzi az első benyomásait. Fontos az is, hogy egyszerű legyen eligazodni a weboldalon, hiszen a legtöbben alig néhány percet szánnak egy-egy oldal áttekintésére, és ha a vevő nem találja meg kellőképpen gyorsan azt, amit keres, már tovább is kattintott a következő oldalra.

Nem mindegy az sem, mennyire könnyű rálelni a honlapunkra: például, hogy hányadik helyen jelenünk meg a keresőoldalakon, vagy hogy jelen vagyunk-e a közösségi médiában. Ha pedig már megtaláltak bennünket, érdemes a vevőinket folyamatosan frissülő, hasznos tartalommal ellátni annak érdekében, hogy időről-időre visszatérjenek hozzánk.

Az értékesítést ezen kívül nagyban növelhetik a weboldalon alkalmazott technikai megoldások – így például a webáruház vagy az internetes fizetés lehetősége is.

Idén is elismerik a legjobbakat

A Budapest Bank „Üzleti siker honlappal”-díjára idén harmadik alkalommal jelentkezhetnek a kisvállalkozások, a legjobbak kiválasztása során pedig többek között a fenti szempontokat mérlegeli majd a szakmai zsűri, amelynek tagjai Geszti Péter, az OKEGO kreatív igazgatója, Krisán László, a KAVOSZ vezérigazgatója, Porst Réka, a Meska.hu társalapítója, Koleszár Péter, a Honlap.hu vezető tanácsadója, Kékesi Zsuzsa, a HVG Online divízióvezetője és Erdei Zsuzsa, a Budapest Bank mikro-üzletágának vezetője.

„A Budapest Bank a pénzügyi szolgáltatásokon túl igyekszik olyan eszközöket nyújtani a kisvállalkozások számára, amelyek hatékonyan hozzájárulnak üzletük élénkítéséhez, különösen azokon a területeken, ahol nem rendelkeznek akkora anyagi illetve szakértői kapacitással, mint nagyobb versenytársaik. Hiszünk abban, hogy a megfelelően felépített weboldal kitörési pontot jelenthet egy vállalkozás életében, éppen ezért számos ehhez kapcsolódó szolgáltatást – például honlapkészítést, webáruházat, logisztikai csomagot – kínálunk ügyfeleink számára. Az „Üzleti siker honlappal”-díj évről-évre kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a jó gyakorlatok megosztásával inspirációt adjunk más cégek számára is” – mondja Erdei Zsuzsa, a bank mikroüzletág-vezetője.

A legsikeresebb üzleti honlapok gazdái idén három kategóriában vehetik át a díjat. A fődíj és a női különdíj nyertesét a zsűri választja ki, a harmadik díjazottról pedig a Budapest Bank honlapján novemberben megrendezett közönségszavazás dönt majd. A három kategória győzteseinek nyereménye egy-egy Apple iPad Air táblagép. Ezen kívül a Honlap.hu webfejlesztő cég 100 000 forint értékű szakmai tanácsadást ajánl fel az általa kiválasztott résztvevőnek, a díj médiapartnere, a HVG Kiadó pedig két általa kiválasztott pályázónak egy éves HVG előfizetést, valamint könyvcsomagot nyújt majd át a decemberi ünnepélyes díjátadón.

Az „Üzleti siker honlappal”-díjra 2014. november 7. (hétfő) éjfélig lehet pályázni. A részvétel részletes feltételei a www.budapestbank.hu/honlapdij oldalon olvashatók, és a nevezési felület is innen érhető el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő