Connect with us

technokrata

Próbáld ki te is az Epson legújabb nyomtatóit!

Dotkom

Próbáld ki te is az Epson legújabb nyomtatóit!

Harmadik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb fotós kiállítását, a PHOTOEXPO-t a Lurdy Ház I. emeletén. Az érdeklődők az Epson standjánál kipróbálhatják illetve idén először a Tripont Foto Video Kft. és az Artwork Photo Kft. standjánál egyedülálló kedvezménnyel meg is vásárolhatják az L800 fotónyomtatót, valamint a nyáron bemutatott L1800 A3+ készüléket is. Mindkét modell kiváló minőségű, gyors és kényelmes fotónyomtatást biztosít rendkívül alacsony költségek mellett.

Az Epson L800 fotónyomtatónak egy 10×15-ös fotó nyomtatása mindössze 12 másodpercig tart, és egy töltéssel akár 1800 fényképet is képes kinyomtatni ragyogó és hosszan tartó színekkel. A hat darab, színenként cserélhető, 70 ml-es, tintatartálynak köszönhetően az oldalankénti nyomtatási költség egy 10×15-ös fénykép esetén csupán 9 forint. A felhasználók a nyomtatóval közvetlenül CD-re vagy DVD-re is nyomtathatnak, így az L800 egyedi lemezek készítésére is lehetőséget kínál.

Az L1800 készülék az L800-as modell „nagytestvére”, amely 2014 júliusa óta elérhető a felhasználók számára. Különlegessége, hogy A3+-os méretben képes szegély nélkül fotót nyomtatni, valamint – az L800-hoz hasonlóan – hatszínű tintatartállyal rendelkezik. Az L1800 készülék szintén nagyon alacsony lapköltséggel üzemeltethető, egy tartállyal pedig akár 1500 színes kép is nyomtatható.

A PHOTOEXPO kiállítást idén október 11-12-én rendezik Budapesten, a Lurdy Házban. Az eseményről bővebb információ awww.photoexpo.hu oldalon található.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák