Connect with us

Új hívószáma van a Telekom tudakozójának

Dotkom

Új hívószáma van a Telekom tudakozójának

A Magyar Telekom országos tudakozó szolgáltatásai – a Belföldi Tudakozó és a Tudakozó Plusz – már új, európai formátumú, ötjegyű hívószámon érhetők el. Október 1-jével megszűnt a korábbi 198-as hívószám, a 197-es pedig már csak az év végéig üzemel.

A Belföldi Tudakozó szolgáltatás október 1-jétől kizárólag a 11818-as hívószámon érhető el. Ezen a számon azon vezetékes vagy mobiltelefon-előfizetők neve, címe, telefonszáma iránt érdeklődhetünk, akik hozzájárultak adataik közléséhez. A korábbi 198-as telefonszámon október 1-jétől hangbemondás jelzi a változást a fogyasztók számára.

A Tudakozó Plusz szolgáltatás a 11824-es számon érhető el, de 2014 utolsó napjáig még üzemel a korábbi 197-es hívószám is. A Tudakozó Plusz – amelyet sokan az egykori „Különleges tudakozó” néven emlegetnek – olyan kényelmi szolgáltatás, amelynek célja a tudakozó alapszolgáltatásnál bővebb információ nyújtása az előfizető kérdései alapján. Ebbe a szolgáltatásba integrálódott 2014 januárjától a nemzetközi tudakozó is, így más országok távközlési előfizetőinek adatairólis itt kérhető felvilágosítás. Ezenkívül közérdekű információkkal, általános tudományos, művészeti tudnivalókkal, e-mail- és weboldal-címekkel is várják az érdeklődők hívásait.

A Telekom országos tudakozó szolgáltatásai igénybe vehetők vezetékes és mobil hálózatból, akár angol nyelven is. Az ügyfelek számára a kért információkat akár SMS vagy e-mail üzenetben is megküldik munkatársaink, illetve a megkeresett hívószámot azonnal kapcsolják.

A Telekom az új hívószámokon is változatlan módon, 24 órás elérhetőséggel, a megszokott minőségben biztosítja országos tudakozó szolgáltatásait az ügyfeleknek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom