Connect with us

technokrata

A Schneider Electric vonzó munkahely a fiatalok számára

Dotkom

A Schneider Electric vonzó munkahely a fiatalok számára

A Schneider Electricet, az energiamenedzsment nemzetközi szakértőjét 2014-ben is a világ legvonzóbb munkaadói közé sorolta a munkáltatói márkaépítés vezető tanácsadója, az Universum Top 50 listáján. A felmérésből kiderült, hogy a világ legfejlettebb gazdaságainak mérnökhallgatói szerint a vállalatcsoport a 47. legnépszerűbb munkaadó a mérnöki szektorban.

Ez sorozatban a harmadik év, amikor a Schneider Electric szerepel az Universum globális rangsorában, mely a legsikeresebb munkaadói márkákkal rendelkező vállalatokat ismeri el, továbbá azokat, amelyek felismerték a célcsoportot képező fiatal tehetségek igényeit, és azok kielégítésére összpontosítanak.

„A Schneider Electric globális vállalat, amely számos különféle karrierlehetőséget kínál egy sokszínű és tehetséges generáció számára. Az Universum 50 legkiválóbb munkáltatója között szerepelni pozitív és biztató visszajelzés a tehetséggondozással kapcsolatos irányelveinkről, amelyek célja, hogy a diákok minél többet tudhassanak meg a Schneider Electricről, és a vállalatcsoportban indítsák el pályájukat” – mondta Andy Taylor, a Schneider Electric globális munkaadói márkaépítésért felelős igazgatója.

„A világ legvonzóbb munkáltatói” rangsort az Universum 200.000 üzleti és mérnökszakon tanuló diák véleménye alapján állította össze, akik a 12 legmeghatározóbb gazdaságból kerültek ki: Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, India, Olaszország, Japán, Oroszország, Egyesült Királyság és Egyesült Államok. A válaszadóknak azokat a vállalatokat kellett megjelölniük, ahol szívesen dolgoznának, emellett pedig 5 általuk a legideálisabbnak tartott munkáltató mellett is letették voksukat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök