Connect with us

Altatógépeket adományozott a Dél-pesti Kórháznak a XVIII. kerületi Önkormányzat

Dotkom

Altatógépeket adományozott a Dél-pesti Kórháznak a XVIII. kerületi Önkormányzat

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata jóvoltából két korszerű, csúcstechnológiás altatógépet helyezett üzembe a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet.

Az ellátási területen élő betegek minél magasabb színvonalú gyógykezelése érdekében a Dél-pesti Kórház, valamint Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata eddig is komoly erőfeszítéseket tett. Többek között tavaly tavasszal és idén ősszel is a városrész támogatásával, Ughy Attila polgármester úr fővédnökségével került megrendezésre az Egészségnap. Az együttműködés most újabb mérföldkövéhez érkezett. A XVIII. kerületi városvezetés jóvoltából a jövőben olyan modern altatógépek segítik aneszteziológusaink munkáját, és biztosítják pácienseink műtéti ellátását, melyek a lehető legoptimálisabb altatógáz koncentrátumot juttatják a szervezetbe.

A korszerű aneszteziológiai munkaállomások az innovatív mérnöki fejlesztéseknek köszönhetően ergonomikus és integrált légzéstámogatást tesznek lehetővé, valamint optimalizálják az aneszteziológiai munkafolyamatokat. Az új eszközök a legmagasabb szintű, automatizált támogatást nyújtják az altatáshoz, folyamatosan diagnosztizálják a beteg állapotát, mely paramétereket a betegőrző monitoron kontrollálhatja az aneszteziológus.

Dr. Hoffmann Csaba osztályvezető főorvos szerint ez a két magas tudású eszköz lehetővé teszi az érzéstelenítések magas szintű kivitelezését és jelentős mértékben hozzájárul a betegbiztonság erősítéséhez, továbbá biztosítja az egészségügyi ellátáshoz szükséges szakmai minimumfeltételek teljesülését.

Dr. Ralovich Zsolt főigazgató a sikeres együttműködés kapcsán elmondta: „Meggyőződésem, hogy mi egy úton járunk, az intézmény és a kerület között egyre mélyül a kapcsolat, pedig mások a feladataink, mások a gondjaink, s mások a sikereink. Ez pedig annak köszönhető, hogy közösen felismertük azokat a kapcsolódási pontokat, amelyekben egymás segítségére lehetünk, s amely pontoknak a fókuszában az ember áll, legyen az beteg, vagy gyógyító orvos és ápoló.”

„Az eredményes és sikeres gazdálkodásból megmaradt forrásokat szeretnénk úgy elosztani, hogy azok a XVIII. kerület és környékén élő lakosok számára életminőség javulást eredményezzenek.”– vette át a szót Ughy Attila, Budapest XVIII. kerületének polgármestere. „A kerületi lakosok jelentős részét itt látják el, ezért gondoltuk azt, hogy időről-időre a Kórházzal együttműködve kivesszük a részünket a fejlesztésekből.”

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő