Connect with us

Új játék: Marketingközhelyeket keres az IBM és a Kreatív

Dotkom

Új játék: Marketingközhelyeket keres az IBM és a Kreatív

A Kreatív és az IBM közös játékban szeretnék ledönteni a régi marketinges bálványokat. Olyan marketingközhellyel lehet pályázni, amit régen ugyan tanítottak, de mára már vállalhatatlanná vált.

Innovatív-e egy termék, ha mindegyik az? Hányan lehetnek piacvezetők egy kategóriában? Van-e olyan technológiai megoldás, amely tényleg a jövőből érkezik? Vajon mennyire állják meg a helyüket az IT-marketingben alkalmazott fogások, ha a piaci környezet gyorsan változik, a termékek életciklusa folyamatosan rövidül és a vásárlási és termékhasználati szokásainkat számítógépek elemzik. Itt a régi marketingmondások ideje, amelyeken már nem frissül az oprendszer.

A Kreatív és az IBM az évszázad marketingközhelyeit keresi. A verseny fődíja egy Ipad Mini, egy wellness-hétvége és egy egyoldalas hirdetés a Kreatívban. Pályázni egy marketingközhellyel lehet, amit régen ugyan tanítottak, de mára már vállalhatatlanná vált.

Mit várnak a pályázóktól? Egy, vagy többmondatos

– klasszikus, de már elavult idézetet egy nyugalmazott marketinggurutól,
– agyonszajkózott, de kétes értékű mondást a szakirodalomból vagy a sajtóból,
– elterjedt marketinglózungot vagy üres bullshitet egy preziből vagy előadásból.

Nem kötelező, de a pályázók küldhetnek a mondat mellé személyes történetet, amelyből kiderül, hogyan vették fel a harcot egy marketingközhellyel, vagy az oldschool gondolatra válaszolhatnak az eredeti vicces kicsavarásával is. A játékba nem konkrét cégek vagy márkák szlogenjeire, reklámanyagaira való reflexiókat várnak, hanem a marketing, reklám, pr területén legjellemzőbb lózungokat.

A pályázatokat a hirek@kreativ.hu címre „Közhely” tárggyal 2014. október 6-ig várják. Az e-mailben szerepelnie kell a pályázó és munkahelye nevének, titulusának és mobilos elérhetőségének.

Az eredményhirdetés október 21-én, az IBM Magyarország budapesti Business Connect konferenciáján lesz, a Bálnában.

A fődíj:

– az IBM felajánl egy 32 GB-os Ipad Minit

– a Kreatív egy két főre, két éjszakára szóló félpanziós wellness hétvégét az Amira Boutique Hotel Wellness & Spa Hévízben

– és a Kreatív magazinban egy egyoldalas bemutatkozási lehetőséget.

A pályázati szabályzat itt érhető el:

http://www.kreativ.hu/bigdata/cikk/uj_jatek__marketingkozhelyeket_keresunkSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom