Connect with us

technokrata

Legyen neked is CAD vizsgád!

certification.png

Dotkom

Legyen neked is CAD vizsgád!

Nyílt vizsganap CAD-felhasználók számára a Connect szervezésében.

A Connect oktatási központ bejelentette, hogy a professzionális CAD-felhasználók egy napig kedvezményes, 30 eurós áron szerezhetnek minősítést 2014. november 14-én az Autodesk, a 2D és 3D tervezőszoftver megoldások vezető szállítója vizsgaközpontjainak éves nyílt vizsganapján. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő program a kezdetektől óriási sikernek örvend, és a szervezők idén is a korábbi évekhez hasonló nagy érdeklődésre számítanak.

A Certified Autodesk Professional (minősített Autodesk-felhasználó) tanúsítvány számos előnyt biztosít, és világszerte a készségek megbízható mércéjének számít, amely igazolja a szakmai hitelességet és elkötelezettséget. Emellett előnyösebb egyéni karrierlehetőségeket biztosít, és vállalatok számára is lehetővé teszi, hogy versenyhelyzetben bizonyítsák naprakész tudásukat és képességeiket.

certification.png

A vizsgákra felkészítő, nyomtatott formában és elektronikus könyvként is elérhető ASCENT oktatóanyagokra 10%-os kedvezmény érvényes. Ezenfelül a sikeresen vizsgázók személyre szabott elektronikus minősítést kapnak, és egyedi emblémát használhatnak a vállalati nyomtatványaikon.

“A minősítések egyre fontosabbak a készségek és az Autodesk szoftver használatában megszerzett jártasság igazolásához. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2014-ben is támogatni tudjuk a tervezéssel foglalkozó szakembereket ezzel a lehetőséggel” – mondta Kirstin Donoghue, a Connect európai Autodesk programmenedzsere.

Az eseménnyel kapcsolatos további információért keresse fel a programban részt vevő legközelebbi oktatási központot:http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=14238514Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom