Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ajándékkal kedveskedik a UPC

Dotkom

Ajándékkal kedveskedik a UPC

Ingyenes AXN próbaidőszak a UPC Directnél.

A UPC DTH S.à r.l. műholdas televíziós szolgáltató elérhetővé teszi AXN, AXN Black és AXN White csatornáit azon UPC Direct ügyfelei számára, akik Direct Light és Direct Medium csomagokra fizettek elő. Az AXN-t 2014. szeptember 15-től szeptember 30-ig, az AXN Black és White adókat pedig 2014. október 1-je és 15-e között nézhetik az említett csomagok előfizetői is. Az AXN csatornák eredetileg a Direct+ és SuperPak csomagokban érhetőek el a UPC Direct ügyfelei számára.  Aki ebben az időszakban nézi az AXN-t az sok más műsor mellett nem marad le a Crossing Lines – Határtalanul című krimisorozat második évadának premierjéről sem, amit 2014. szeptember 24-én 21:00 órakor tűz műsorára a csatorna.

watching-tv

 

Az AXN a kalandok és akciófilmek szerelmeseinek nyújt kikapcsolódást minden nap, az éjszakákat pedig még izgalmasabb műsorokkal teszi felejthetetlenné.

Az AXN Black tévécsatornán 2014. október 9-én, csütörtökön országos premierrel indul az Alkonyattól Pirkadatig (From Dusk Till Dawn) című sorozat, amely az 1996-os George Clooney és Quentin Tarantino főszereplésével készült kultfilm sorozat változata. A sorozat atyja, Robert Rodriguez, aki az eredeti filmet is rendezőként jegyzi,  a  mozifilm történetét a vámpírokon kívül közép-amerikai mitológiai szörnyekkel gazdagította, így fokozva tovább az amúgy is sötét, véres hangulatot. Az AXN Black-en egy különleges dokumentumfilm-sorozat is indul: a Pusztuló jelen, vészes jövő (Years of Living Dangerously) első részét október 11-én láthatják a nézők. A sorozat emberi sorsokon keresztül mutatja be a klímaváltozás okozta problémákat. Az egyes epizódokban olyan híres színészek tűnnek fel, mint Jessica Alba, Harrison Ford, Matt Damon és Arnold Schwarzenegger. Premierekben az AXN White csatornán sem lesz hiány: 2014. október 3-án Az óceán szíve (In the Heart of the Ocean) első részét láthatják a nézők, 2014. október 7-én, kedden pedig Az uralkodónő (Reign) premierének vetítésére kerül sor.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés