Connect with us

technokrata

Megérkeztek a Nikon újdonságai

Dotkom

Megérkeztek a Nikon újdonságai

A Nikon 2014. szeptember 12-én bemutatta a gyors, sokoldalú és agilis D750-et. Az új tervezésű, FX-formátumú érzékelő kivételes képminőséget és minden eddiginél tisztább képeket biztosít nagy ISO-értékek mellett történő fotózáskor. Ez a modell döbbenetes érzékenységű AF-teljesítmény, akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel, valamint 1080/60p felbontású/sebességű teljes HD videofelvétel mellett strapabíró, elforgatható monitorral segíti a művészi kifejezés szabadságát. A beépített Wi-Fi funkció segítségével pillanatok alatt könnyedén megoszthatók a remek, FX-formátumú fényképek.

– A Nikon ma új, izgalmas objektívet jelentett be a kreatív fényképészek számára: ez az AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED. Ez a dinamikus, rendkívül nagy látószögű és gyors, f/1,8 maximális rekeszértékű, FX-formátumú objektív ideális választás a perspektíva kihangsúlyozásához, a tér megnöveléséhez, valamint az igazán magával ragadó képek készítéséhez.

– A vállalat a mai napon bejelentette első beépített LED lámpás vakuját, az SB-500-at, amely bölcs választás a nagyobb megvilágítást igénylő videósok és fotósok számára.

– Azokra is gondoltak, akik divatos megjelenésükről aktív életmódjuk során sem szeretnének lemondani, ezért bemutatta az új, vízálló ACULON W10 távcsöveket. Ideális az aktív életet élőknek, a kirándulást, kempingezést, szabadtéri eseményeket és koncerteket, illetve látványsportokat kedvelőknek.

– A Raindance szervezettel és Asia Argentoval együtt ma bejelentette az első Nikon Európai Filmfesztivál megnyitását. A versenyen amatőrök és hivatásos filmesek egyaránt részt vehetnek, feladatuk egy legfeljebb 140 másodperces, „A Different Perspective” (Más nézőpont) nevű téma köré épülő rövidfilm készítése.

   Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle