Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell bővítette a Latitude és az OptiPlex termékek kínálatát

Dotkom

A Dell bővítette a Latitude és az OptiPlex termékek kínálatát

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója elegáns és vékony modellekkel bővítette a Latitude és OptiPlex termékek kínálatát. A termékskála a Latitude 7000 sorozatú 2 az 1-ben szétválasztható eszközzel, a Latitude 3000 és 5000 sorozatú modellekkel, a Latitude 14 Rugged laptoppal és az OptiPlex 9020 és 3020 micro asztali számítógépekkel bővült. A Dell továbbá bemutatta a világ első, Ultra HD 5K felbontású (5120 x 2880) kijelzőjével rendelkező monitorát, a Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K modellt.

„Az új termékpalettánk minden vállalatnak biztosítja azokat a vékony és innovatív eszközöket, amelyeket az alkalmazottak is szívesen használnak mindennapi munkavégzés során. Bár külsejük alapján vékony és könnyű szórakoztatóelektronikai gépeknek tűnhetnek, mégis az iparág legjobb biztonsági és felügyeleti funkcióit kínálják, amelyek csak a Dell kínálatában érhetők el” – nyilatkozta Kirk Schell, a Dell üzleti megoldásaiért felelős részlegének alelnöke és vezérigazgatója.

Biztonság, kezelhetőség és megbízhatóság

A díjnyertes Dell Data Protection termékkínálatával csak a Dell biztosít egyetlen forrásból származó átfogó titkosítást, továbbfejlesztett hitelesítést és csúcstechnológiájú kártevővédelmet. A Latitude és OptiPlex termékekbe beépített felügyeleti funkcióknak köszönhetőn az ügyfelek a lehető legjobban kihasználhatják a rendelkezésre álló hardvereiket, a vadonatúj Dell Client Command Suite csomag pedig ingyenes automatizáló eszközöket kínál. Így jelentősen csökkenthető a rendszerek telepítésére, megfigyelésére és frissítésére fordított idő.

A szintén most bemutatottDell KACE K1000 Express egy olyan – kizárólag a Dell ügyfelei számára elérhető – ingyenes és könnyen kezelhető informatikai leltárkészítő megoldás, amely kezeli a vállalat Dell eszközeinek garanciaállapotát, valamint BIOS és illesztőprogram frissítéseit. A K1000 Express segítségével az ügyfelek a táblagépeket, az PC-ket, és a szervereket is tartalmazó átfogó képet kapnak hardver- és szoftverállományukról.

A Latitude és az OptiPlex rendszerek mindegyikét hosszú távra tervezték: a kiemelkedő megbízhatóság érdekében a rendszereken felgyorsított életciklus-vizsgálatokat, külön zsanér- és csavarási próbákat végeztek, valamint szélsőséges hőmérsékleten is tesztelték őket. A Dell emellett olyan csúcsminőségű anyagokból készült alkatrészeket használ, mint az alumínium burkolat, az LCD-kijelző és a legtöbb laptopban használt nátronmész üvegnél akár 10-szer karcállóbb Corning® Gorilla® Glass védőréteggel ellátott érintőképernyő. A termékekhez a díjnyertes, vállalati szintű Dell ProSupport™ is elérhető.

Hatékony munkavégzés bárhol, bármikor az új Latitude modellekkel

A Latitude üzleti számítógépcsalád új tagjai hatékonyan működnek bármilyen helyzetben, legyen szó állandó utazással járó vezetői beosztásról, vagy durva terepen való használatról. A Latitude 13 7000 a világ legbiztonságosabb 2 az 1-ben megoldása, amely kompromisszumok nélkül ötvözi a könnyű, üzleti Ultrabook™ kialakítást és a szétválasztható táblagép előnyeit. Az elsősorban laptopként történő használatra kialakított 2 az 1-ben eszköz nagyméretű, 13,3 hüvelykes képátlójú kijelzővel és professzionális, ISO-minősített megvilágítású billentyűzettel rendelkezik. Az okostelefonokban és hagyományos táblagépekben használt Instant Go funkciónak köszönhetően pedig kényelmesen, pillanatok alatt tér vissza az alvó állapotból. A külön ehhez az eszközhöz elérhető Dell Mobile Office csomaggal párosítva – amely egy táskát, egy tokot, egy kiegészítő tápegységet és egy univerzális adaptert tartalmaz – a Latitude 13 7000 2 az 1-ben a sokat utazó üzletemberek számára is első osztályú hatékonyságot biztosít.

A Dell Evolving Workforce című tanulmányának eredményei szerint a rugalmasságnak és a helyfüggetlen munkavégzésnek számos jótékony hatása van az általános egészségi állapotra és a közérzetre. A feladataikat otthonról végző alkalmazottak több időt töltenek családjukkal (26%), többet alhatnak (21%), kevesebb időt kell vezetéssel tölteniük (48%), és ritkábban vannak kitéve stressznek (29%).1 Az új Latitude 12 5000 minden szakember igényeinek megfelelő teljes, csúcskategóriás mobil élményt nyújt, amelyet eddig csak a Latitude 14 és 15 5000 modellek biztosítottak. A világ legbiztonságosabb üzleti laptopja, a Latitude 5000 az elődmodellhez képest 20 százalékkal vékonyabb, kialakítása tartósabb, a 4 cellás akkumulátorának köszönhetően2 egész nap használható, valamint vállalati szintű támogatások és szolgáltatások érhetők el hozzá.

A Dell az egyetlen olyan élvonalbeli szállító a világon, amelynek kínálatában strapabíró eszközök is megtalálhatók: a Latitude Rugged modellek pedig szintén rendelkeznek a Dell biztonsági és felügyeleti funkcióival és vállalati szintű támogatásával. A termékcsalád legújabb tagját, a Latitude 14 Rugged laptopot arra tervezték, hogy bárhol megállja a helyét. Az adatok védettek a környezeti hatásokkal szemben, a negyedik generációs QuadCool™ hőfelügyeleti rendszer pedig magas hőmérséklet mellett is gondoskodik a megfelelő teljesítményről. A 14 hüvelykes kijelzőn világosban és a sötétben is minden jól olvasható, az alapkiépítésben elérhető rezisztív érintőkijelző pedig kesztyűben is kezelhető. A testre szabható hátsó RGB megvilágítással rendelkező billentyűzet kényelmesen használható minden környezetben, a lopakodó üzemmódnak köszönhetően pedig a felhasználók egy gombnyomással inkognitó módba állíthatják az eszközt.

OptiPlex Micro: láthatatlan teljesítmény 

A munkaeszközök használata során a teljesítmény az első és legfontosabb szempont az alkalmazottak számára, az asztali számítógépek pedig továbbra is népszerűek az alkalmazottak körében, bármekkora méretű vállalatról legyen is szó1 – derült ki a Dell rövidesen megjelenő tanulmányának előzetes eredményeiből. Az öt különböző rögzítési lehetőséggel rendelkező új OptiPlex 9020 és 3020 Micro számítógépek biztosítják azt a teljesítményt, amelyet az alkalmazottak elvárnak egy asztali számítógéptől. Az új modellek a Dell legkisebb asztali számítógépénél 67 százalékkal kisebbek, így a kisméretű munkahelyek szükségleteit is kielégíthetik. Az OptiPlex 9020 Micro, a piac legbiztonságosabb és legjobban felügyelhető asztali számítógépeként ideális a korlátozott hellyel rendelkező környezetekben, az OptiPlex 3020 Micro pedig kompakt formában nyújtja az elvárt vállalati teljesítményt.

Lenyűgözően tiszta megjelenítés a Dell piacvezető monitorain

A Dell monitorkínálatával a vállalatok könnyebben igazíthatják a megoldásokat egyéni munkaigényeikhez. A Dell előzetesen bemutatta a világ első, Ultra HD 5K felbontású (5120 x 2880) kijelzőjével rendelkező monitorát, a Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K modellt. Az Ultra HD 5K minősége a QHD felbontás négyszeresének és a Full HD hétszeresének felel meg, így hihetetlen képernyő-teljesítményt biztosít a lehető legjobb felbontást igénylő szakembereknek. A Dell PremierColor, valamint a maszatolódás- és tükröződésmentes, szegélyig futó üveg kialakítás élethű színeket és hibátlan képminőséget biztosít az olyan feladatokhoz, ahol a színminőség kritikus fontosságú. A két 16W teljesítményű integrált Harmon Kardon hangszóró pedig magával ragadó hangminőséget nyújt. A kiemelkedően innovatív monitor a hat USB-porton és egy kártyaolvasón keresztül a perifériák széles köréhez kapcsolódhat zökkenőmentesen. További információ a Dell 4K felbontású készülékeiről az alábbi linken található.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés