Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új költségcsökkentési megoldások érkeztek a Xeroxtól

Dotkom

Új költségcsökkentési megoldások érkeztek a Xeroxtól

A Xerox tovább gyorsít, és még inkább költséget csökkent a nyomtatás terén.

A kis – és középvállalatok körében idehaza is a költségcsökkentés és a hatékonyságnövelés a két kulcsszó a mindennapi működés során, beleértve ebbe a nyomtatási – és dokumentumkezeléssel járó feladatok ellátását is. A Xerox kifejezetten nekik szánja a piacra most bevezetett WorkCentre® 5022/5024 multifunkciós berendezéseket, amelyek A/3 méretben, fekete-fehérben, 24 oldal/perc sebesség mellett nyomtatnak és másolnak, és az első nyomtatott oldalt is 14 másodpercen belül elkészítik.  A folyamatos gyors működést az akár 1850 lapos papírkapacitás is támogatja. Kompakt kialakításuknak köszönhetően kisebb helységekben is könnyedén elhelyezhetőek, mégis hasznos funkciók széles körével rendelkeznek, beleértve a hálózati nyomtatást, a teljes színes szkennelést és az igény szerinti faxolást.

Mindkét modellt új, interaktív felhasználói felülettel is ellátták, amelynek révén egyszerűen beállítható a papírméret, választhatóak a nyomtatási opciók és szabadon variálhatóak a nyomtatásra váró oldalak egyéb beállításai.

A Xerox WorkCentre® 5022/5024 festékkazettái a legmagasabb szintű fenntarthatósági elvárásoknak is megfelelnek, így támogatják a berendezést választó cégek környezetvédelmi törekvéseit is. Mindkét gép már elérhető idehaza is a Xerox Magyarország partnereinél, viszonteladóinál.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés