Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Kingston bemutatta DDR4 memóriáját

Dotkom

A Kingston bemutatta DDR4 memóriáját

A HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy következő generációs HyperX® Predator DDR4 memóriáját a mai napon kezdődő és szeptember 1-ig tartó PAX Prime 2014 rendezvényen mutatja be a Washington állambeli Seattle-ben. A HyperX Predator DDR4-készletek szeptembertől lesznek elérhetőek kereskedelmi forgalomban.

A HyperX Predator DDR4 memóriát kimondottan a következő generációs Intel® X99 lapkakészlethez és a Haswell-E processzorhoz tervezték. A magas órajel, az alacsony feszültség és az agresszív CAS-késleltetés kombinációja révén a HyperX DDR4 memóriakészlet az egyik leggyorsabb megoldást kínálja a felhasználóknak a piacon. Az új modul négydarabos, 16 GB kapacitású készletben lesz kapható, amelynek kezdő feszültsége 1,2 V, órajele pedig a 2133 MHz–3000 MHz tartományba esik.

„A DDR4 memória iparági bemutatásának alkalmából a HyperX csapata is elkészítette a Predator DDR4 memóriát kifejezetten a számítógép-rajongók következő generációja számára, akik mindig a lehető legnagyobb teljesítményt szeretnék kihozni rendszerükből. A HyperX emellett a perifériaeszközök tekintetében is kielégíti a játékosok minden hardverigényét, a kényelmes és kiváló hangzást biztosító Cloud mikrofonos fejhallgatótól a gyors és pontos Skyn egérpadig. A HyperX töretlenül támogatja a játékok és az e-sportok világát, így reméljük, hogy a közösség a játékosok számára készülő hardverek megbízható, vezető gyártójaként tekint ránk” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A rendezvényen a DDR4 memória mellett a HyperX az új Cloud White Edition mikrofonos fejhallgatót, a két különböző felülettel elérhető Skyn egérpadot, a belépőszintű FURY USB-meghajtót, valamint a Genesis termékcsaládot felváltó Savage memóriát is bemutatja.

HyperX Predator DDR4* memóriamodul:

Rendelési szám          Kapacitás és jellemzők
HX421C13PBK4/16 16GB 2133MHz négydarabos készlet
HX424C12PBK4/16 16GB 2400MHz négydarabos készlet
HX426C13PBK4/16 16GB 2666MHz négydarabos készlet
HX428C14PBK4/16 16GB 2800MHz négydarabos készlet
HX430C15PBK4/16 16GB 3000MHz négydarabos készlet

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3- és DDR4-memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és játékosok számára készült perifériaeszközöket kínáló termékrészlege. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készülő HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az e-sportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot támogat világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés