Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az HBO GO-val bővül a UPC Direct kínálata

Dotkom

Az HBO GO-val bővül a UPC Direct kínálata

A UPC, Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója az HBO GO online filmtár szolgáltatással bővíti kínálatát a magyarországi UPC Direct HBO-előfizetői számára.

A UPC Direct szeptember 1-jétől HBO Pak- és HBO MaxPak-előfizetőinek egy kiegészítő szolgáltatással, az HBO GO online filmtárral azonnali és korlátlan hozzáférést nyújt az HBO csatornák exkluzív műsorkínálatához, köztük olyan saját gyártású HBO-sikersorozatok teljes évadaihoz, mint például a Trónok harca, a True Blood, a Gengszterkorzó vagy a Csajok, továbbá a legújabb hollywoodi sikerfilmekhez, dokumentumfilmekhez, stand-up comedy epizódokhoz és sok más tartalomhoz is.

A UPC Direct folyamatos törekvése az előfizetői élmény fejlesztése és a legszélesebb választék összeállítása. Ennek eredményeként most olyan, igény szerint elérhető szolgáltatással gazdagítja kínálatát, amelyben több mint 2000 órányi folyamatosan frissülő tartalom érhető el „Kompromisszumok nélkül”: bárhol, bármikor, többféle eszközön. Az ügyfelek Smart TV-n, számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon is megnézhetik tartalmaikat, a lejátszást pedig ott folytathatják, ahol korábban abbahagyták¬*. Az ügyfelek egyéni műsorlista összeállításával és a jelszavas gyermekzár funkcióval is szabadon személyre szabhatják és korlátozhatják tartalmaikat. (*4 eszközön platformkorlátozás nélkül, párhuzamosan 2 egyidejű adatfolyammal, havonta akár 5 eszközváltással)

Az HBO GO nyújtotta előnyök kiaknázásához az HBO Pak- vagy HBO MaxPak-előfizetők egy érvényes e-mail címmel indíthatják el HBO GO-fiókjuk aktiválását a UPC Direct weboldalán (http://hu.upcdirect.com/hbogo). Ezt követően saját maguk alakítják mikor és mit néznek internetkapcsolattal rendelkező készülékeiken – az HBO gazdag műsortára egy mozdulattal elérhetővé válik számukra.

„Örömmel gazdagítjuk kínálatunkat első szélessávú streaming szolgáltatásunkkal, az HBO online filmtárával, az HBO GO-val. Célunk, hogy innovációval és a legátfogóbb termékkínálattal fokozzuk az előfizetőknek kínált élményt. Ezzel a bővítéssel ügyfeleink nagyobb választási szabadsághoz és rendkívül rugalmas műsorkínálathoz jutnak jelenlegi szolgáltatáscsomagjuk részeként.” – mondta el Michael Lee, a UPC DTH ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: „Mindez része folyamatos törekvésünknek, hogy minél színvonalasabb programkínálatot és szolgáltatást kínáljunk előfizetőink számára. A »Kompromisszumok nélkül« szlogenben benne van minden…nincs rá okunk, hogy beérjük kevesebbel!”

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés