Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Panda lett a legjobb vírusírtó

Dotkom

A Panda lett a legjobb vírusírtó

A Panda Cloud Antivirus ismerte fel a legtöbb számítógépes fenyegetést az AV-Comparatives legfrissebb tesztjén. Az AV-TEST laborjának próbáján szintén a Panda Security terméke érte el a legjobb pontszámot a detektálás és a teljesítmény terén.

A biztonsági szoftverek tesztelésével foglalkozó osztrák nonprofit szervezet, az AV-Comparatives szakértői rendszeresen értékelik a vírusvédelmi megoldások hatékonyságát és teljesítményét.
Egyes vizsgálatok a védelmi alrendszerek képességeit kutatják, a valósághű védelmi teszt pedig azt értékeli, hogy a biztonsági megoldások egészükben, milyen megoldást nyújtanak a felhasználók számára a számítógépes fenyegetések ellen.
A német AV-TEST több mint 30 kutatója folyamatosan szolgáltat adatokat a legújabb kártevőkről és az elérhető biztonsági termékek hatékonyságáról.
Az ágazat két vezető terméktesztje szerint a Panda Cloud Antivirus Free, a Panda Security ingyenes felhőalapú védelme kínálja jelenleg a legmagasabb szintű védelmet.
Az AV-Comparatives független laboratóriumában az idén márciustól júniusig végrehajtott több mint 150.000 valós, proaktív detektálási teszt során a Panda Security ingyenes megoldása a fenyegetések 99,9%-át detektálta és blokkolta.
A több mint 20 vírusirtót összehasonlító teszt kiemeli a Panda Security megoldásának kiváló védelmi kapacitását, mely maga mögé utasítja a többi ingyenes terméket, mint például az Avast, AVG és a Microsoft antivírusa; vagy az olyan fizetős megoldásokat, mint a Kapersky, a McAfee és a Sophos termékei.
Az AV-TEST „Real-World Protection” (valósághű védelem) május-júniusi tesztjén a Panda Cloud Antivirus maximális pontszámot ért el, mely 100%-os detektálási arányt jelent – két egymást követő hónapban. A laboratórium által tesztelt 23 termékből a 100%-os arányt csak 3 érte el, melyek egyike volt a Panda Security terméke. A szakértők kiváló értékelése mellett a Panda Security maximális pontszámot kapott az AV-TEST június havi felhasználói terméktesztjén is.
A Panda Cloud Antivirus Free az első ingyenes, felhőalapú antivírus, amely a közösség erejét használva működik. A munka a felhőben zajlik, nem a felhasználó számítógépén. A felhőben tárolt Kollektív Intelligenciának köszönhetően a rendszer anélkül nyújt gyors védelmet a legújabb vírusok ellen is, hogy a folyamatos frissítések lassítanák számítógépeket. A felhasználónak nem kell aggódnia, vagy technikai döntéseket hoznia, így valóban ez az eddigi talán leginkább felhasználóbarát biztonsági program.
Mindkét labor előbb említett eredménye olyan teszteken alapul, melyeken a Panda Security új XMT (Extreme Malware Terminator) Smart Engineering motorral rendelkező termékei szerepeltek. Az XMT segítségével különböző technológiák egymást támogatva emelik új szintre a hatékonyságot és jobb teljesítménnyel detektálják és irtják a kártevőket. Az XMT motor benne lesz az otthoni felhasználóknak kínált új terméksorozatban, melyet a Panda Security ebben a hónapban mutat be.
,,A legjobb az egészben az, hogy az összes végpont-védelmi termékünknek az a platform és motor az alapja mellyel ilyen szép eredményeket érünk el. A célunk az, hogy folytassuk a technológiák integrálását a platformba, és megtartsuk jelenlegi vezető pozíciónkat a detektálás, a felhasználóinknak nyújtott maximális védelem és a rendszerre gyakorolt minimális terhelés terén.’’ – nyilatkozta Luis Corrons, a Panda Security PandaLabs műszaki igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés