Connect with us

Hirdetés

technokrata

Reflektorfényben a Nikon a világ első számú képalkotási kiállításán

Dotkom

Reflektorfényben a Nikon a világ első számú képalkotási kiállításán

A Nikon ismételten a reflektorfényben szerepel majd a világ első számú képalkotási kiállításán, a Photokina 2014 rendezvényen. A Koelnmesse területén, a Halle 2.2 leglátványosabb standján a látogatók első alkalommal vehetik majd kézbe a legújabb termékeket, illetve tekinthetik meg a világ legjobb fotósainak és filmkészítőinek bemutatóit.

A Nikon standján megjelenő fotósok között[1] ott lesz majd a kaland-, úti és sportfotózás szakértője, Lucas Gilman, az akciófotós és filmes Corey Rich, a világklasszis sportolókat fotózó Ray Demski, továbbá a divat- és képzőművészet-specialista Miss Aniela is. Amikor az előadók e csoportja megosztja a Nikon legjobb termékeinek, így például a Nikon D4S és a Nikon D810 fényképezőgépnek a használata során szerzett tapasztalatait, az előadást ámulattal hallgató látogatók tanulhatnak és inspirációt is meríthetnek.

A Nikon standjának központi helyén lesz majd az az interaktív fénysátor, ahol a látogatók az óriásképernyőre vetített képek révén megtapasztalhatják a kreatív fényképezés izgalmait, és még sok más meglepetéssel is találkozhatnak. A kiállítás alatt a főszínpadon és az óriásképernyőn szórakoztató és továbbképzést nyújtó műsorok és tartalmak lesznek majd láthatók.

Takami Tsuchida, a Nikon Europe elnöke a következőket mondta: „Termékeink a képalkotás határait feszegetik, és mi büszkék vagyunk arra, hogy a Nikon portfóliójának legújabb darabjait mutathatjuk be a Photokina 2014-en. Emellett pedig a filmek és az állóképek világának legnagyobb hatású és legizgalmasabb előadói közül látunk vendégül néhányat.”

A Nikon teljes termékskáláját bemutatja a kiállításon: a stílusos kompakt fényképezőgépektől kezdve egészen a csúcskategóriájú professzionális D-SLR gépekig. A Nikon-stand látogatói egy kis ízelítőt kapnak a fényképezés jövőjéből, és amikor távoznak a standtól, addigra a Nikon nem csak az értelmüket, de az érzelmeiket is meghódítja majd. A Photokina a nagyközönség számára 2014. szeptember 16. és 23. között, 10.00 órától 18.00 óráig látogatható. Az előadók teljes névsora és a részletes program szeptembertől lesz elérhető a www.nikonlife.eu webhelyen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés