Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Invitel set box-szal akár 400 órányi műsort rögzíthetünk

Dotkom

Az Invitel set box-szal akár 400 órányi műsort rögzíthetünk

Újabb innovatív megoldást tett elérhetővé jelenlegi és leendő ügyfelei számára az Invitel. A felhasználói igényekhez alkalmazkodva a társaság IPTV-szolgáltatását augusztus 1-jétől olyan új, felvevős vevőegységgel (set top boxszal) kínálja, amely akár 400 órányi műsor rögzítését is lehetővé teszi. Gondoljunk csak bele: több mint 16 teljes napnyi, kizárólag az ízlésünk és érdeklődésünk szerint összeválogatott műsor várhat minket otthon.

Az új, úgynevezett LPVR-es (helyi programozható videorögzítés) beltéri vevőegység előnye, hogy nem egy távoli szerverről, hanem egyenesen a néző nappalijából érkezik a jel. Az eszköz használatával azt a műsort is visszanézhetjük, ami munka- vagy alvásidő alatt ment a tévében, vagy akkor kerül adásba, amikor elutazunk otthonról. A nagy kapacitású berendezéssel, az előfizetett csomag bármelyik tévécsatornájának adását fel lehet venni, így senki sem marad le kedvenc műsoráról.

Az Invitel IPTV-szolgáltatását élvezők eddig is rögzíthettek tartalmakat egy központi szerverre, ennél a megoldásnál azonban csak bizonyos csatornák műsorát lehetett felvenni. Az új eszközzel az Invitel előfizetői már nem egy távoli szerverre, hanem a saját nappalijukban elhelyezett vevőegységen keresztül rögzíthetik a műsorokat. A korábbinál nagyobb tárhelyű készülék bevezetésével az Invitel IPTV-ügyfelei számára új távlatok nyílnak az otthoni kikapcsolódásban, hiszen megsokszorozódik a felvehető műsorok száma. A kedvenc sorozatok mellett így könnyen elférnek a felvevőn az izgalmasabbnak ígérkező sportrangadók is. Ráadásul a hobbiszakácsok is egyszerűen rögzíthetik kedvenc főzőműsoraikat, így a recepteket sem kell rohanva lejegyzetelni. A felvétel azonnali vagy időzített módon indítható, és az adást bármikor meg is lehet állítani.

„Az Invitel kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az ügyfelei kényelmét és szórakozását támogató, jó ár-érték arányú és korszerű szolgáltatást nyújtson. Meggyőződésem, hogy a kínálatunkban most megjelenő új vevőegység a magyar piacon egyedülállóan nagy tárhelyének köszönhetően még teljesebbé teszi a tévézés élményét” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

A helyi rögzítős vevőegységeket 2014. augusztus elsejétől új előfizetés megkötésekor igényelhetik az Invitel GPON és VDSL szolgáltatási területeken élő ügyfelei, míg meglévő előfizetés esetén a náluk lévő vevőegységek egyikét cserélhetik le az új készülékre. A televíziós műsorfelvételt biztosító eszköz 1.190 forintos havi díjért vehető igénybe.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés