Connect with us

technokrata

Egyre többet internetezünk külföldön

Dotkom

Egyre többet internetezünk külföldön

Horvátország, Görögország és Bulgária a legkedveltebb úticélok a Telekom ügyfelek nyári roaming adatai alapján.

Az idei nyaralási szezon eddigi külföldi mobilhasználati adatainak tükrében a Telekom ügyfelek Horvátországban, Görögországban, Bulgáriában és az Európai Unión kívül pedig Montenegróban és Macedóniában használják a legtöbben mobiltelefonjukat.

Míg éves szinten a Telekom ügyfelek külföldi mobilhasználati adatai alapján a legnépszerűbb utazási célok Ausztria, Csehország, Olaszország és Németország, addig a nyári időszakban jellemzően a mediterrán országokba utaznak a magyarok. A roamingdíjak folyamatos csökkenése, az évről évre kedvezőbb mobilnetes díjcsomagok és az okostelefonok elterjedése  (a használatban lévő mobilkészülékek között az okostelefonok aránya mára a Telekom ügyfeleinél 43 százalék) is hozzájárul a roaming forgalom növekedéséhez.

A Telekom Travel & Surf csomagjaival továbbra is az Európai Unió által szabályozott roaming-tarifáknál kedvezőbb tarifákat és egyben kiszámítható és biztonságos internetezést tesz lehetővé ügyfeleinek az Európai Unióban, sőt a Travel & Surf S csomag júniustól már az EU-n kívül is, összesen közel 100 országban igénybe vehető. Idén júniustól a Tarvel & Talk roaming  hang+adat opcióval az internetezésen túl  a hazaival közel azonos, rendkívül kedvező percdíjakat tesz elérhetővé ügyfelei részére a Telekom. A roamingolási bizalmat tovább erősíti az automatikus adatforgalmi limit, amely biztosítja, hogy roaming adatforgalmazási költésünk ne haladhassa meg a 19.580 Ft-ot az Európai Unión kívül sem.  A Telekom roaming helyzetben díjmentesen elérhető online megrendelési felületet biztosít, ez az oldal jelenik meg mindaddig amíg az ügyfél nem választ roaming adatdíjcsomagot.

Részletesebb információk a Telekom roaming ajánlatairól:

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/nemzetkozi

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/nemzetkozi/travel-n-talk-pluszSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle