Connect with us

technokrata

Az OS X Yosemite Beta mától letölthető

Dotkom

Az OS X Yosemite Beta mától letölthető

Ha benne voltunk az első egymillió feliratkozóban, a Mac App Store-ból letölthetjük a megújult operációs rendszer béta verzióját.

Az új OS X Yosemite rendszer bemutatásakor az Apple ígéretet tett a szoftver béta verziójának publikálására. Így is tett az óriásvállalat, és tegnap megkérdezte felhasználóit, az esetleges frissítésről. Aki feliratkozott a béta programra, és benne volt az első egymillióban, ma letöltheti a megújult operációs rendszert. A visszaigazolás e-mailben érkezett meg a felhasználóknak, és aki lemaradt az első körről még kell várnia a bétára.

A Mac App Store-ban a kapott kódot felhasználva indíthatjuk a letöltést és már a miénk is a Yosemite. A Feedback Assistant applikációval segíthetünk a fejlesztőknek, azzal hogy folyamatos visszajelzést küldünk a szoftverről és az esetleges észrevételekről. Az előzetes verzió csaknem minden bemutatott funkciót tartalmaz, közöttük a Today nézetet, a frissített Spotlightot és Safarit, és a Messages programot is. Az olyan szolgáltatások, melyekhez elengedhetetlen az iOS 8, mint például a Continuity, nem fognak működni, hiszen ebből a szoftverből nem készült béta a mobilokra. Mindkét rendszer hivatalos megjelenése idén ősszel várható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd