Connect with us

A Microsoft egy operációs rendszert akar az összes platformjának

Dotkom

A Microsoft egy operációs rendszert akar az összes platformjának

Satya Nadella jelentette be a változást.

A Microsoft vezérigazgatója, Satya Nadella megerősítette, hogy a vállalat egybe fogja olvasztani a Windows különböző verzióit egyetlen operációs rendszerré. Elmondása szerint, a következő Windows három operációs rendszer ötvözésével születik majd meg, és támogatni fog minden képernyőméretet. Míg korábban Steve Ballmer vezetésével több csapat dolgozott a Windows különböző verzióin, mától ezeket egybevonták, és közös munkával kezdik meg az egységes rendszer fejlesztését – tette hozzá Nadella.

Arról nem kaptunk információt miként szeretnék összevonni a Windows-t, a Windows Phone-t, és az Xbox szoftverét, de elképzelésük az, hogy a felhasználók és a fejlesztők dolgát megkönnyítve, egy egyesített platformra készüljön az összes applikáció, amiket minden architektúra futtatni tud, ha ezt az OS-t használja.

Az platformok átjárhatóságában egyre több lehetőséget látnak korunk fejlesztői. Annak ellenére, hogy például az Apple is elkülöníti a Mac OS-t és az iOS-t, az új OS X rendszeren már jóval könnyebb a munkafolyamatok folytatása asztali gépen, és néhány telefonos funkció is elérhető a rendszeren, mint például az iMessage. Reméljük nem bukik bele a Microsoft egyedülálló víziójába, de meglehet nem tudja majd elsőre áthidalni az összeolvasztás során felmerülő problémákat. Gondoljunk csak bele, a legnagyobb feladat nem az, hogy a mobil appok fussanak a PC-ken, hanem hogy ez fordítva is elérhető legyen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő