Connect with us

technokrata

Augusztustól bővül a MinDig TV Extra kínálata

Dotkom

Augusztustól bővül a MinDig TV Extra kínálata

2014. augusztus 1-jétől a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 csatornák tesztsugárzása. A két cég megállapodása alapján mindkét csatorna 2014. október 1-jétől bekerül a MinDig TV Extra kínálatába, szeptember 30-ig pedig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára meg lesz nyitva.

A közeljövőben tovább bővül a MinDig TV Extra kínálata, 2014. augusztus 1-jétől a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 csatornák tesztsugárzása. A DIGI Sport 1 csatorna a D jelű, míg a DIGI Sport 2 az E jelű országos multiplexen kap helyet. A két cég megállapodása alapján mindkét csatorna szeptember 30-ig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára meg lesz nyitva, október 1-jétől pedig a DIGI Sport 1 bekerül a MinDig TV Extra szolgáltatás Alapcsomagjába, míg a DIGI Sport 2 egy újonnan induló tematikus csomagban kap helyet.

2014. október 1-jével kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről várhatóan 55-re emelkedik. A tervek szerint az Antenna Hungária az új csatornakiosztást és a szerződéses feltételeket augusztusban fogja publikálni.

A DIGI Sport csatornái olyan kiemelt sportesemények közvetítési jogaival rendelkeznek, melyekkel könnyen megmagyarázható a DIGI Sport jelmondata: „Mindenünk a sport!”

A DIGI Sport csatornái olyan kiemelt sportesemények közvetítési jogaival rendelkeznek, melyekkel könnyen megmagyarázható a DIGI Sport jelmondata: „Mindenünk a sport!”

A DIGI Sporton mindenki megtalálja a kedvére való tartalmat, legyen szó egy UEFA Bajnokok Ligája vagy Európa Liga mérkőzésről, egy Barclays Premier League angol rangadóról, a TIM Serie A vagy a Ligue 1 legizgalmasabb meccseiről, egy szédületes MotoGP-, Indycar- vagy NASCAR-futamról, de akár egy férfi kosárlabda Euroliga-meccset, egy Diamond League atlétikai versenyt vagy egy ATP 1000-es tenisztornát is végigszurkolhatnak a nézők. A DIGI Sport ezen jogok megszerzésén túl, kiemelten fontosnak tartja a magyar érdekeltségű sportesemények képernyőre tűzését is, így például itt láthatók a vízilabda OB1 közvetítései mellett a Velux EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzéseken az MKB-MVM Veszprém és a PICK Szeged csapata, illetve az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájában pedig a sorozatban két BL-trófeát begyűjtő Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungária mérkőzései.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő