Connect with us

A GTS új összevont kommunikációs szolgáltatást vezet be

Dotkom

A GTS új összevont kommunikációs szolgáltatást vezet be

A Közép- és Kelet-Európában integrált telekommunikációs megoldásokat és adatközponti szolgáltatásokat nyújtó, iparágvezető szolgáltató, a GTS Central Europe (GTS) a mai napon bejelentette új egységes kommunikációs szolgáltatásának bevezetését, amely a hang alapú, az üzenetküldési és együttműködési szolgáltatások összevonásával könnyíti meg a vállalati felhasználók életét.

A GTS egységes kommunikációs (Unified Communications, UC) kínálata egyetlen platformba integrálja a különféle kommunikációs és együttműködési eszközöket melynek segítségével a vállalati ügyfelek úgy növelhetik üzleti hatékonyságukat és produktivitásukat, hogy közben általános költségeik csökkennek. Az alkalmazás minden, a főbb operációs rendszerek alatt futó laptopon, okostelefonon, és táblagépen elérhető.. Az egységes kezelőfelületnek köszönhetően a munkavállalók a fizikai tartózkodási helyüktől függetlenül, valós időben használhatják a hang alapú és üzenetküldési, illetve videokonferencia- és asztalmegosztási eszközöket.

Az informatikai igazgatók mindig olyan új technológiai megoldásokat keresnek, amelyek segítenek a költségek csökkentésében, az erőforrások konszolidálásában és a vállalati architektúra egyszerűsítésében. Ezzel párhuzamosan a vállalatok egyre több munkavállalót mobilizálnak, akiknek így könnyebben integrálható alkalmazásokra van szükségük a hatékony munkavégzéshez függetlenül attól, hogy milyen eszközt használnak.. Az egyedi árképzési modell soha nem látott mértékű rugalmasságot és költség-ellenőrzési hatékonyságot biztosít. A platform legfőbb funkciói és szolgáltatásai, a teljesség igénye nélkül: integrált IP-telefonok, üzenetküldési és jelenléti funkció, könnyen használható alkalmazások laptopos és mobiltelefonos kommunikátorokra, click2dial (egykattintásos tárcsázás) funkció Outlook-integrációval, asztalmegosztás és audiokonferencia.

„Továbbra is örömünkre szolgál a vállalati ügyfelek igényeinek és kívánalmainak teljesítése, ennek szellemében pedig olyan szolgáltatást kínálunk, amelyen egyetlen platformban egyesíti a különféle kommunikációs módszereket” – nyilatkozta Sunny Kumar, a GTS vállalat marketing és üzletfejlesztési alelnöke. „Egységes kommunikációs szolgáltatásunk nemcsak a produktivitás és az alkalmazottak tapasztalatainak javítása terén számít úttörőnek, de egyúttal hatékonyabb költség-ellenőrzést is biztosít, és segít kiiktatni a más rendszerekre jellemző jelentős tőkebefektetési igényeket.”

GTS

A Deutsche Telecom AG tulajdonában lévő GTS Central Europe Közép- és Kelet-Európa egyik vezető, infrastruktúra alapú telekommunikációs szolgáltatója. A cég kiterjedt optikai és adatközpont-hálózat tulajdonosa és üzemeltetője a régióban. Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Romániában regionális lefedettségét a helyi hálózatokkal egyesítve a lehető legszélesebb körben nyújt szolgáltatásokat ügyfelei számára. A GTS az alap hang- és adatszolgáltatásoktól a komplex virtuális magánhálózatokig és felhőszolgáltatásokig a legújabb technológiákat alkalmazza kiterjedt egyedi hálózatán annak érdekében, hogy ügyfeleinek iparági vezető megoldásokat biztosítson. A GTS húsz éve van jelen a közép-kelet európai régióban, és elkötelezett amellett, hogy kiváló szolgáltatást nyújtson közel 35 ezer üzleti, szállító és kormányzati partnerének. További információért keresse fel a www.gtsce.com oldalt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő