Connect with us

technokrata

A Google ingyenes Android programozó kurzusokat indít

Dotkom

A Google ingyenes Android programozó kurzusokat indít

A program célja, hogy megtanítsák a programozókat az Android látásmódjában gondolkodni, és ellátni őket minden ehhez szükséges tudással.

A Google és a Udacity már közös erővel dolgozik azon, hogy létrehozzon egy ingyenes Androidos alkalmazásfejlesztő kurzust mindenki számára. Videókat, kvízeket, kurzus anyagokat, és fórumokat is tartalmazna a projekt, mely lépésenként tanítana meg Android appokat írni mindazoknak, akik alapszinten már otthon vannak a programozásban. A kurzus neve “Developing Android Apps: Android Fundamentals”, és az oktatás angol nyelven folyik.

A szolgáltatást a Google szószóló fejlesztői Reto Meier, Dan Galpin és Katherine Kuan mutatják be, és személyre szabott útmutatást is kaphatunk az Udacity tanáraitól, ha rendelkezünk előfizetéssel. Céljuk, hogy megtanítsák a programozókat az Android látásmódjában gondolkodni, és ellátni őket minden ehhez szükséges tudással. Nem véletlen, hogy a keresőóriás egyre több fejlesztőt biztat Androidos applikációk készítésére, hiszen egyre több platformmal dolgoznak és szeretnék, hogy ez a lehető legjobban ki legyenek használva. Vegyük például a Google I/O konferencián bemutatott Android Wear-t, Android TV-t, és Android Autot, melyek számos új funkcióra várnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek