Connect with us

technokrata

A Google ingyenes Android programozó kurzusokat indít

Dotkom

A Google ingyenes Android programozó kurzusokat indít

A program célja, hogy megtanítsák a programozókat az Android látásmódjában gondolkodni, és ellátni őket minden ehhez szükséges tudással.

A Google és a Udacity már közös erővel dolgozik azon, hogy létrehozzon egy ingyenes Androidos alkalmazásfejlesztő kurzust mindenki számára. Videókat, kvízeket, kurzus anyagokat, és fórumokat is tartalmazna a projekt, mely lépésenként tanítana meg Android appokat írni mindazoknak, akik alapszinten már otthon vannak a programozásban. A kurzus neve “Developing Android Apps: Android Fundamentals”, és az oktatás angol nyelven folyik.

A szolgáltatást a Google szószóló fejlesztői Reto Meier, Dan Galpin és Katherine Kuan mutatják be, és személyre szabott útmutatást is kaphatunk az Udacity tanáraitól, ha rendelkezünk előfizetéssel. Céljuk, hogy megtanítsák a programozókat az Android látásmódjában gondolkodni, és ellátni őket minden ehhez szükséges tudással. Nem véletlen, hogy a keresőóriás egyre több fejlesztőt biztat Androidos applikációk készítésére, hiszen egyre több platformmal dolgoznak és szeretnék, hogy ez a lehető legjobban ki legyenek használva. Vegyük például a Google I/O konferencián bemutatott Android Wear-t, Android TV-t, és Android Autot, melyek számos új funkcióra várnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő