Connect with us

Képen a visszatérő Start menü

Dotkom

Képen a visszatérő Start menü

Egy fórumon jelent meg a lehetséges Windows 8.1 frissítés.

Néhány napja felkerült egy kép az internetre, mely sokak figyelmét felkeltette, ugyanis a hamarosan visszatérő Windows start menüt láthattuk rajta. A Microsoft még áprilisban bejelentette, hogy a funkció visszakerül a desktopokra 2015 eljére, így lehetséges, hogy tényleg az új Win 8.1 frissítést láthatjuk a képen. A Microsoft Build fejlesztői konferencián ezt a képet láthattuk:

Míg a kiszivárgott screenshot így néz ki:

Brad Sams, a feltöltő állítása szerint a kép valódi, de sokak szerint ez csak egy egyszerű Photoshop munka, mivel tényleg nem nehéz elkészíteni egy ilyet, és ezzel nagyobb olvasottságot generálni. A hír esszenciája talán nem is az, hogy valódi-e vagy sem, hanem hogy mekkora visszhangot keltett a fotó, amiből látszik az olvasókat mennyire érdekli hiányzó funkció. Ne feledjük, hogy a Microsoft nagy hibát követett el, mikor egységesíteni akarta a tabletre készített Metro stílust a desktopos használattal, és eltörölte a Start menüt. Egyes funkciók, programok, beállítások az egyes platformokon jelennek csak meg, így egyáltalán nem könnyű áttérni az új rendszerre egy átlagos felhasználónak. Reméljük ezzel javíthatja a hibát, és egy okos megoldással áll elő a fennálló problémákra.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő