Connect with us

technokrata

A leghatékonyabb cégeket keresi a Siemens

hatekonysag

Dotkom

A leghatékonyabb cégeket keresi a Siemens

Meghosszabbította a Werner von Siemens Hatékonysági Díj pályázat leadási határidejét a Siemens Zrt. A vállalat áprilisban indította útjára kezdeményezé-sét, melynek keretében az elmúlt évek hatékonyságnövelő beruházásait, projektjeit ismeri el.

A Werner von Siemens Hatékonysági Díjra augusztus 29-ig pályázhat minden olyan vállalat, intézmény vagy civil szervezet, amely idén március végéig hatékonyságnövelő beruházást vagy fejlesztést hajtott végre Siemens termék, szolgáltatás vagy technológia igénybevételével. A beérkező pályázatokat szeptemberben független zsűri bírálja el, melynek tagjai az egyes hatékonysági területek elismert, tudományos és közéleti szakemberei. A döntőbe jutott projektek listáját októberben teszi közzé a Siemens. A Werner von Siemens Hatékonysági Díj eredményhirdetése 2014. november 27-én lesz.

A Siemens célja a legjobb, bevált, és bizonyítottan hatékonyságot növelő vállalati gyakorlatok bemutatása, az eredmények megismertetése, és ezzel a hatékonyságról szóló társadalmi párbeszéd erősítése.

A pályázatról további információ található a siemens.hu/hatekonysag oldalon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek