Connect with us

Hirdetés

technokrata

1000 megabites netet kínál a DIGI

Dotkom

1000 megabites netet kínál a DIGI

A DIGI új dimenziót nyit a hazai telekommunikáció történelmében: a jelenleg a piacon elérhető leggyorsabb lakossági internet szolgáltatásokhoz képest több mint 4x-es sebességű elérést biztosító 1000/100 Mbit sebességű DIGINet 1000 idén július 15-től kerül bevezetésre.

A világviszonylatban is élvonalnak számító gigabit sebességű elérést biztosító szolgáltatás család Magyarországon elsőként a DIGI ügyfelei számára válik elérhetővé a hazai piacon.
A korszerű fényátviteli alapokra támaszkodó technológia bevezetését – amely elérhetővé teszi ezen sebességek elérését – a DIGI hálózatának több éves fejlesztése és jelentős beruházásai tették lehetővé.

A DIGINet 1000 és DIGINet 500 internet csomagokkal a főleg csak gerinc- és felhordó hálózatokra jellemző sebességek bekerülnek az otthonokba, új szintre emelve a világháló színes és szinte végtelen tartalmának élvezetét.

gyors_internet

A termék árának kialakításakor a DIGI – korábbi üzletpolitikai elveinek megfelelően – a minél szélesebb körben lehetséges elérést tartotta szem előtt: a DIGINet 1000 és DIGINet 500 hűségidő nélkül is felveszi a versenyt a konkurens piaci szereplők legnagyobb lakossági internet csomagjainak árával.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés