Connect with us

technokrata

Még egy hetük van a hazai tech cégeknek

company

Dotkom

Még egy hetük van a hazai tech cégeknek

Jövő csütörtökig jelentkezhetnek a magyar technológiai cégek a Deloitte idei Technology Fast 50 versenyére, amely Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait rangsorolja. A Deloitte toplistájára tavaly 8 magyar cég jutott fel, a Játéknet.hu Kft. akkor bekerült a régió tíz legjobbja közé, a ’Rising Stars’ kategóriában pedig a prezi.com Kft. képviselte hazánkat a nemzetközi mezőnyben.

Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programigazgatója elmondta: A közép-európai Technology Fast 50 lista a leggyorsabban növekvő technológiai cégeket a megelőző ötéves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolja. A 2014-es rangsor összeállítása során a 2009 és 2013 közötti árbevétel-adatokat fogjuk figyelembe venni. Idén is 17 közép-európai ország vállalkozásai indulhatnak a versenyen, amit ezúttal is három kategóriában hirdetett meg a Deloitte.

company

’Fast 50’

Ahhoz, hogy egy társaság felkerülhessen az összesített Fast 50 ranglistára, az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

– 2009 és 2013 között minden évben legalább 50 000 eurós éves árbevételt kellett produkálnia;
– Székhelyének valamely közép-európai országban kell lennie (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Magyarország, Moldávia, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia vagy Szlovénia);
– Saját fejlesztésű technológiával rendelkezik, vagy jelentős összegeket költ kutatás-fejlesztési
– Nem lehet leányvállalat

A győztesek kiválasztása a 2009 és 2013 közötti ötéves időszakban elért százalékos árbevétel-növekedési ütem alapján felállított rangsor szerint történik.

’Rising Stars’

A “Rising Stars” kategóriában olyan ígéretes “újonc” vállalkozások indulhatnak, amelyek túl fiatalok ahhoz, hogy szerepelhessenek az összesített rangsorban, ahol a feltétel szerint legalább öt éve működnie kell a cégnek. A „Rising Stars” kategória indulóival szemben elvárás, hogy legalább három, de legfeljebb öt éve működjenek, árbevételüknek pedig az elmúlt három év mindegyikében (2011 és 2013 között) meg kellett haladniuk a 30 000 eurót. Ettől eltekintve ugyanazok a feltételek érvényesek erre a kategóriára is, mint az összesített Fast 50 rangsorra.

’Big 5’

A ranglista “Big 5” kategóriájában olyan, gyorsan fejlődő nagyvállalatok részesülnek elismerésben, amelyek az elmúlt öt év során kiemelkedő növekedést produkáltak. Ahhoz, hogy egy cég ebben a kategóriában indulhasson, ugyanazoknak a kritériumoknak kell megfelelnie, mint az összesített Fast 50 rangsor esetében, azzal a kivétellel, hogy itt a legutóbbi vizsgált évben (2013-ben) elért éves árbevételnek már meg kell haladnia a 25 millió eurót.

A 2014-es verseny jelentkezési határideje 2014. július 17. A rangsort 2014 októberében fogja közzétenni a Deloitte. A feltételeket teljesítő jelentkezők automatikusan részt vesznek a Deloitte EMEA Technology Fast 500 nevű európai szintű megmérettetésen is.

A részvételi feltételek és az online regisztrációs űrlap a www.deloitte.com/fast50ce címen érhetők el.

További információk a versenyről:

http://www.deloitte.com/view/hu_HU/hu/iparagakfoldala/technologiamediaestelekommunikacio/cetechnologyfast50/index.htm

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő