Connect with us

technokrata

Elképesztő: Íme a párna ami megmutatja az érzelmeinket!

140630-happiness-blanket-1728_3cf36110fd2c45d4d8e61f1f7ba84619

Dotkom

Elképesztő: Íme a párna ami megmutatja az érzelmeinket!

A boldogság takaró használatával nem marad több titok arról, hogy hogyan érzünk épp.

Valljuk be, napjainkban egyre okosabbak a minket körülvevő eszközök, nem elképzelhetetlen, hogy néhány éven belül eljutunk oda, hogy az élet megannyi területén egy gép jobban szerepel majd. Egy dolog azonban biztos: Az érzelem az élőlények képessége, ebben   kétségtelenül a mi oldalunkon áll a zászló.

BA-happiness-blanket-3

Ezt a képességet használja most ki a British Airways új fejlesztése. Az angol légitársaság ugyanis olyan takarókat állított szolgálatba, melyek mutatják a viselőjük érzelmi állapotát. Ehhez szükség van a fejtámlákba épített érzékelőkre, melyek folyamatosan figyelemmel követik a felhasználót, majd a kapott adatok alapján változtatják a színüket a takarók. A kék szín jelképezi a nyugalmat, míg pirossal az idegesebb utasokra figyelhetnek fel a kísérők.

A boldogság takaró névre keresztelt fejlesztés leginkább nem az “átlagos” utas állapotának feltérképezésére szolgál majd, sokkal inkább a potenciális terroristákat szűrik majd ki, akik egy-egy bevetés előtt bizonyára idegesek lesznek majd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek