Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme a legjobb hazai fejlesztések

Dotkom

Íme a legjobb hazai fejlesztések

Megvannak a közösen tartott TechShow, a CESA és a Fintech&Sales Demo Day döntősei.

Kiválasztották a hazai digitális ipar leginnovatívabb fejlesztéseit bemutató TechShow, a startup cégeket és a velük partneri kapcsolatot kereső nagyvállalatokat összekötő Fintech&Sales Demo Day, valamint a régió legkiemelkedőbb induló vállalkozásait ünneplő Central European Startup Awards döntőseit. Május 30-án az érdeklődők többek között olyan innovációkat tesztelhetnek a Grundon, mint a pilótáknak fejlesztett okosszemüveg, a háztartási sörfőzést katalizáló automata eszköz, vagy a génmódosított baktériumok használatán alapuló természetes fényforrás.

Magyar Innovációs Techshow (HITS)

A tavasz egyik legnagyobb startup eseményén számos hazai fejlesztéssel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A TechShow Dojcsák Dániel, Gálffy Csaba, Honti Pál, Kékesi Zsuzsa, Kubatov Márk, Dr. Magyar Gábor, Pásztor Aurél, Pistyur Veronika és Zsembery Levente neveivel fémjelzett zsűrije összesen 17 projektet jelölt a rendezvény shortlistjére.

Az idei HITS-en kiállítók az élet legkülönbözőbb területein hasznosítható fejlesztéseket mutatnak be. A sokszínűséget jól mutatja, hogy az élmezőnyben helyet kapott a pilótáknak készült okosszemüveg, az Aero Glass, a háztartási körülményekre optimalizált automata sörfőző rendszer, a Brewie, a természetes fényforrást biztosító bio-light koncepció, a Bio.display, az okostelefon fejlesztők munkáját megkönnyítő TestJockey, a mobiltelefonok lehallgatását ellehetetlenítő CrypTalk, vagy a HR-eseknek fejlesztett kompetencia alapú webes videointerjú platform, az indivizio+. A teljes lista itt tekinthető meg.

innovations

Fintech&Sales Demo Day

Az első hazai B2B, azaz a startupok és nagyvállalatok együttműködési lehetőségeire fókuszáló versenyen, a Fintech&Sales Demo Day-en további izgalmas csapatok bemutatkozása várható. A független, szakmai és pénzügyi befektetőkből álló zsűri által legjobbnak ítélt 10 fintech&sales startup a rendezvényt megelőzően képzésen vesz részt, mely a folyamatos visszamérés és értékelés jegyében zajlik, neves hazai és nemzetközi mentorok és coachok közreműködésével. A felkészítés célja, mind a résztvevők, mind a hallgatóság számára a professzionális, akár szilícium-völgyi minőség elérése.

A hallgatóság a délelőtt folyamán megismerkedhet többek között a Cashbackpoint Angliában már bejegyzett, tipikusan fintech&sales jellegű, kedvezményt biztosító vásárlási szolgáltatásával, továbbá a hatalmas mennyiségű webes szöveges információt feldolgozó és azzal a vállalati döntéseket segítő szoftvert működtető, már több vállalattal együttműködő Neticle-lel. A résztvevő startupok között a Blummer Tamás nevéhez fűződő Bits of Proof is képviselteti magát egy olyan webes szolgáltatással, amely Bitcoin tárolására és használatára alkalmas hardver modult támogat.

A délelőtti program során pitchelő startupok szakmai zsűri, valamint a több mint száz résztvevőt számláló nagyvállalati partnerek, résztvevők előtt mutatkoznak majd be.

Central European Startup Award

Az idei TechShow-val és Fintech&Sales Demo Day-jel egyszerre kerül megrendezésre egy új regionális ambíciójú kezdeményezés, a Central European Startup Awards (CESA) díjkiosztó gálájával. A legjobb osztrák, bulgár, cseh, magyar, lengyel, román, szerb és szlovák startup vállalkozók és az ökoszisztémát támogató egyéb szereplők kiválasztása a közelmúltban zárult, a nemzetközi díjátadón résztvevők listáját hamarosan publikálják a szervezők.

A közösen tartott eseményeken való tájékozódást az alábbi linkről letölthető ingyenes alkalmazás segíti, amellyel akár a távolmaradók is nyomon tudják követni a programokat: http://www.appkreator.hu/hu/index/microsite/app_id/3520#.U37sHSgyJFo



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés