Connect with us

technokrata

Frissítette legnépszerűbb kompaktját a Sony

Z-SONY-RX100M3-BACK-EVF-600

Dotkom

Frissítette legnépszerűbb kompaktját a Sony

Már elektronikus kereső is van az RX100-as legújabb kiadásában.

A mai napon bemutatkozott az óriási népszerűségnek örvendő RX100-as készülék 3. kiadása. A stílusosan RX100 III névre keresztelt újdonság tartalmazza azokat a javításokat, melyek az elődökből oly nagyon hiányoztak. A gép lelkét továbbra is a 20 megapixeles, 1”-es CMOS érzékelővel ellátott, háromszoros átfogású lecserendszer adja, ám újdonság, hogy F1.8-2.8-ra nőtt a fényerő.

sony_cybershot_dsc_rx100_iii_official-541x400

A beépített optikai képstabilizátor mellett Sony Bionz X képfeldolgozó processzort találunk melynek hála az ISO 125-12 800 között állítható. A modell nemcsak JPG, de RAW fotók készítésére is képes, sőt arra is lehetőség van, hogy mindkét formátumban elmentésre kerüljön a kép.

Z-SONY-RX100M3-BACK-EVF-600

Megjelent a régóta várt elektronikus kereső is, mely a vakuhoz hasonlóan alap esetben rejtve marad a szemünk elöl. Aki esetleg a hagyományos képernyős megoldást preferálja, annak jó hír, hogy a megjelenítő körülbelül 180 fokban dönthető, így gyakorlatilag bármilyen nézőpontból ellőhetjük életünk képét. Az NFC és WiFi képes RX100 III júniustól lesz megvásárolható, 800 dolláros áron.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom