Connect with us

technokrata

Fiatalokat ösztönöz az LG

LG_Mernoknap_2014 (2)

Dotkom

Fiatalokat ösztönöz az LG

Az LG negyedik alkalommal tartotta meg mérnöknapját.

Az LG Electronics idén negyedik alkalommal, sikerrel zárta LG Mérnöknapját, ahol többek között bejelentette, hogy 2014-ben is folytatja Tervezői Ösztönző Programját. A kezdeményezéssel az LG azokat az elkötelezett tervező mérnököket díjazza, akik az LG változó hűtőközeg tömegáramú rendszerei alkalmazásával valósítják meg az igényelt épületgépészeti megoldásokat. A vállalat a megvalósult projektek tervezői közül választja ki a legjobbakat, akik év végén részt vehetnek egy közös európai tanulmányúton.

Az LG Electronics légkondicionáló és energetikai megoldások üzletága immáron negyedik alkalommal rendezte meg LG Mérnöknapját, 120 épületgépész szakember részvételével. A szakmai fórumon színvonalas előadások keretében terítékre kerültek a VRF technológia alkalmazás kérdései, hőszivattyúk és minősítésük, épületenergetikai kérdések valamint felületfűtési, -hűtési megoldások tervezési és kiválasztási elvei. Az előadások lezárását követően lehetőség volt a kikapcsolódásra is sportolás és wellness keretében. Az ismert humorista fellépő mellett LG kvíz is szórakoztatta a résztvevőket. A program lezárásaként a három legsikeresebb szakember és a kvíz győztesei elismerésben is részesültek.

LG_Mernoknap_2014 (2)

Az LG tavaly indította útjára Tervezői Ösztönző Programját. A megvalósult projektek eredményeként hat tervezőnek lehetősége nyílt elutazni Franciaországba, ahol betekintést nyertek a vállalat egyik európai kutatás-fejlesztési központjának munkájába. Az LG célja Tervezői Ösztönző Programjával az épületgépész szakemberek folyamatos képzése és támogatása, hogy minél behatóbban megismerkedhessenek legújabb VRF termékeivel és azok alkalmazásánál felmerülő kérdésekkel. A programban azok a szakemberek vehetnek részt, akik tervezői közreműködésük révén LG VRF rendszerek kivitelezését készítik elő. A megvalósult beruházásoknál beépített berendezések teljesítményére vonatkozó elvárás a hőszivattyús megoldásnál legalább 135 kW, a hővisszanyerős készülék esetében pedig legalább 95 kW.

Az ösztönző program kiértékelése 2014. november 30-ig megnyert projektek alapján történik. A részletekről az LG értesítést küld a közreműködőknek.

A Tervezői Ösztönző Programot azért hoztuk létre, hogy általa díjazzuk a legsikeresebb lojális szakembereket, a tanulmányút révén pedig támogassuk szakmai fejlődésüket, bővítve ismereteiket az LG VRF rendszereiről. Az LG a VRF technológiájú berendezések egyik vezető gyártója, ezért kötelességünknek érezzük, hogy részt vállaljunk a tervező mérnökök képzésében” – nyilatkozta Mr. Young Woong Lee, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.

Az LG az épületgépész tervező mérnökök képzését a Tervezői Ösztönző Programon felül a 2007 óta működő LG Klíma Akadémiával és a 4 éve minden évben megrendezett LG Mérnöknappal is támogatja.

Az LG Tervezői Ösztönző Program részleteiről Gáti Györgynél, a gyorgy.gati@lge.com e-mail címen tájékozódhatnak az érdeklődők.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd