Connect with us

technokrata

Vége az iWiW-nek

Dotkom

Vége az iWiW-nek

12 év után végleg leáll a közösségi oldal.

Június 30-án véget ér az iWiW 12 éves története, a tulajdonos ugyanis lekapcsolja a közösségi szolgáltatást. A 100%-ban magyar tulajdonú iWiW a 2000-es évek közepén óriási népszerűségnek örvendett, ám a Facebook terjedésével nem tudott mit kezdeni. Az iWiW 2010-ig volt az ország legnépszerűbb közösségi portálja, a legsikeresebb időszakában 4,7 millió tagot is magáénak tudhatott.

 

Nem véletlen, hogy 2010-beiwiwn még egy komoly megújításon is átesett az oldal, ám az erőfeszítés hiába volt, a felhasználók már végérvényesen áttértek a nemzetközi kapcsolatokat is biztosító Facebookra. Aggodalomra azért nincs ok, a személyes adataink nem vesznek el, az “Időkapszula” segítségével mindent lementhetünk, az ismerőseinktől kezdve az általunk feltöltött képekig.  Ha valaki esetleg túl száraznak ítélné meg a letöltött fájlokat, az  képernyőmentést is csináltathat az oldalon, ekkor a teljes adatlap lementésre kerül egy képfájlban.

Nagy kérdés, hogy az iWiW-nél jóval kevésbé népszerű MyVip milyen sorsra jut majd, nem elképzelhetetlen, hogy az idén attól az oldaltól is elbúcsúzhatunk majd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin