Connect with us

Éld át te is az X erejét!

Intel_Z97_kompatibilis_HyperX_memoriak_1200x1200

Dotkom

Éld át te is az X erejét!

A HyperX vadonatúj termékeinek megjelenése alkalmából a HyperX hősnői egyesítették erőiket az X-Men hőseivel.

A HyperX,a Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója partneri együttműködés keretében támogatja a 20th Century Fox által forgalmazott X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film EMEA régióbeli bemutatását. A HyperX hősnői tehát úgy döntöttek, csatlakoznak az X-Men hőseihez az emberiség jövőjéért folytatott harcukban. Az izgalmas együttműködés keretében a HyperX exkluzív versenyt hirdetett meg Facebook-oldalán, melynek során a márka és a film rajongói egyedi relikviákat nyerhetnek. A nyeremények sorát egy egyedi Magneto-sisak, nagy teljesítményű memóriamodulok, SSD- és USB-meghajtók, valamint egy vadonatúj headset is gazdagítja, így a rajongók minden szükséges eszközzel felvértezhetik magukat a virtuális csaták során a győzelem kivívásához. Ezen felül egy szerencsés nyertes egy New York-i kalandozás során is megismerkedhet „az X erejével”.

Csatlakozz te is a Facebook-oldalon meghirdetett versenyhez!

HyperX_X-Men_kampany

A játék mellett a HyperX számos promóciót indított kiemelt partnereivel az EMEA régióban az X-Men filmhez kapcsolódó kampánya során, melyben a 240 GB-os és 480 GB-os HyperX 3K SSD-meghajtó, a nagy teljesítményű HyperX Beast memóriamodul, a 64-256 GB-os DataTraveler HyperX 3.0 USB-meghajtó, valamint az 512 GB-os és 1 TB-os DataTraveler Predator termékekre összpontosít.

„A HyperX munkatársai számára nemcsak a csúcsteljesítményű informatikai eszközök és játékok testesítik meg a szenvedélyt, hanem egyúttal megszállott képregény- és filmrajongók is. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film népszerűsítésében a HyperX színre lépése a márkánk és az X-Men rajongói számára is kihagyhatatlan előnyökkel jár” – árulta el Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő