Connect with us

technokrata

Éld át te is az X erejét!

Intel_Z97_kompatibilis_HyperX_memoriak_1200x1200

Dotkom

Éld át te is az X erejét!

A HyperX vadonatúj termékeinek megjelenése alkalmából a HyperX hősnői egyesítették erőiket az X-Men hőseivel.

A HyperX,a Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója partneri együttműködés keretében támogatja a 20th Century Fox által forgalmazott X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film EMEA régióbeli bemutatását. A HyperX hősnői tehát úgy döntöttek, csatlakoznak az X-Men hőseihez az emberiség jövőjéért folytatott harcukban. Az izgalmas együttműködés keretében a HyperX exkluzív versenyt hirdetett meg Facebook-oldalán, melynek során a márka és a film rajongói egyedi relikviákat nyerhetnek. A nyeremények sorát egy egyedi Magneto-sisak, nagy teljesítményű memóriamodulok, SSD- és USB-meghajtók, valamint egy vadonatúj headset is gazdagítja, így a rajongók minden szükséges eszközzel felvértezhetik magukat a virtuális csaták során a győzelem kivívásához. Ezen felül egy szerencsés nyertes egy New York-i kalandozás során is megismerkedhet „az X erejével”.

Csatlakozz te is a Facebook-oldalon meghirdetett versenyhez!

HyperX_X-Men_kampany

A játék mellett a HyperX számos promóciót indított kiemelt partnereivel az EMEA régióban az X-Men filmhez kapcsolódó kampánya során, melyben a 240 GB-os és 480 GB-os HyperX 3K SSD-meghajtó, a nagy teljesítményű HyperX Beast memóriamodul, a 64-256 GB-os DataTraveler HyperX 3.0 USB-meghajtó, valamint az 512 GB-os és 1 TB-os DataTraveler Predator termékekre összpontosít.

„A HyperX munkatársai számára nemcsak a csúcsteljesítményű informatikai eszközök és játékok testesítik meg a szenvedélyt, hanem egyúttal megszállott képregény- és filmrajongók is. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film népszerűsítésében a HyperX színre lépése a márkánk és az X-Men rajongói számára is kihagyhatatlan előnyökkel jár” – árulta el Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom