Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rekordot döntött az idei Dolgozz Otthonról Nap

Dotkom

Rekordot döntött az idei Dolgozz Otthonról Nap

Rekordszámú támogató, több mint 150 cég és 4000 munkavállaló csatlakozott idén a Telenor és a Microsoft kezdeményezésére létrejött Dolgozz Otthonról Naphoz.

A Telenor és a Microsoft munkatársai számára természetes, hogy néha otthonról vagy akár egy kávézóból, parkból dolgozhatnak, ha úgy érzik, bizonyos feladatokat ott tudnak a legjobban elvégezni. A lényeg, hogy munkájuk kiváló minőségben és határidőre elkészüljön, így a munkavégzés helyszíne bárhol lehet. Hiszen a kreativitás, inspiráció nem feltétlenül az irodai környezetben a legerősebb. Ez az új szemlélet nagyobb önállóságot ad a kollégáknak, akik ezt hatékonyabb eredményekkel hálálják meg.

Work At Home

Ebben az évben május 10-re, egy szombati munkanapra tűzték ki a Dolgozz Otthonról Napot, hogy minél több cég csatlakozhasson. A Telenor vállalta, hogy erre a napra előfizetői számára korlátlanul elérhetővé teszi a Hipernet adatforgalmát és korlátok nélküli mobilinternet elérést biztosít.

A szervezők saját tapasztalataikból kiindulva arra buzdítják a többi hazai vállalatot, hogy legyenek nyitottak, tegyék kultúrájuk részévé, hogy irodában dolgozó munkatársaik alkalmanként otthonról, vagy más, irodán kívüli, inspiráló környezetben végezhessék munkájukat. Az idén második alkalommal megrendezett Dolgozz Otthonról Naphoz az eddiginél több cég és a korábbiaknál is több munkavállaló csatlakozott: több mint 150 cég és szervezet összesen 4000 munkavállalóval regisztrált a kezdeményezés weboldalán.

How-Legal-Billing-Works1

Örülök, hogy idén még több vállalat csatlakozott kezdeményezésünkhöz. A mobiltechnológia fejlődésének, a Hipernet 4G-nek és a mindenki számára elérhető felhőmegoldásoknak köszönhetően ma már nincs akadálya annak, hogy bárhonnan elérjük leveleinket, anyagainkat és teljes értékű munkát végezzünk bárhonnan. Rendszeresen dolgozom otthonról, és ez a lehetőség természetesen a munkatársaim számára is elérhető, mert azt tapasztalom, hogy egy-egy irodán kívül eltöltött munkanap kifejezetten hatékony tud lenni.” – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

A Telenor kisokost is összeállított azok számára, akik nemcsak május 10-én, hanem munkakultúrájuk részeként évente több alkalommal élnének a rugalmas munkavégzés nyújtotta lehetőséggel. A www.dolgozzotthonrolnap.hu oldalon az összeállítás mellett a WWF kiadványa is elérhetővé vált, amely a környezettudatos városi cégeknek ad értékes tanácsokat ökológiai lábnyomuk csökkentésére.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés