Connect with us

technokrata

Rekordot döntött az idei Dolgozz Otthonról Nap

Work At Home

Dotkom

Rekordot döntött az idei Dolgozz Otthonról Nap

Rekordszámú támogató, több mint 150 cég és 4000 munkavállaló csatlakozott idén a Telenor és a Microsoft kezdeményezésére létrejött Dolgozz Otthonról Naphoz.

A Telenor és a Microsoft munkatársai számára természetes, hogy néha otthonról vagy akár egy kávézóból, parkból dolgozhatnak, ha úgy érzik, bizonyos feladatokat ott tudnak a legjobban elvégezni. A lényeg, hogy munkájuk kiváló minőségben és határidőre elkészüljön, így a munkavégzés helyszíne bárhol lehet. Hiszen a kreativitás, inspiráció nem feltétlenül az irodai környezetben a legerősebb. Ez az új szemlélet nagyobb önállóságot ad a kollégáknak, akik ezt hatékonyabb eredményekkel hálálják meg.

Work At Home

Ebben az évben május 10-re, egy szombati munkanapra tűzték ki a Dolgozz Otthonról Napot, hogy minél több cég csatlakozhasson. A Telenor vállalta, hogy erre a napra előfizetői számára korlátlanul elérhetővé teszi a Hipernet adatforgalmát és korlátok nélküli mobilinternet elérést biztosít.

A szervezők saját tapasztalataikból kiindulva arra buzdítják a többi hazai vállalatot, hogy legyenek nyitottak, tegyék kultúrájuk részévé, hogy irodában dolgozó munkatársaik alkalmanként otthonról, vagy más, irodán kívüli, inspiráló környezetben végezhessék munkájukat. Az idén második alkalommal megrendezett Dolgozz Otthonról Naphoz az eddiginél több cég és a korábbiaknál is több munkavállaló csatlakozott: több mint 150 cég és szervezet összesen 4000 munkavállalóval regisztrált a kezdeményezés weboldalán.

How-Legal-Billing-Works1

Örülök, hogy idén még több vállalat csatlakozott kezdeményezésünkhöz. A mobiltechnológia fejlődésének, a Hipernet 4G-nek és a mindenki számára elérhető felhőmegoldásoknak köszönhetően ma már nincs akadálya annak, hogy bárhonnan elérjük leveleinket, anyagainkat és teljes értékű munkát végezzünk bárhonnan. Rendszeresen dolgozom otthonról, és ez a lehetőség természetesen a munkatársaim számára is elérhető, mert azt tapasztalom, hogy egy-egy irodán kívül eltöltött munkanap kifejezetten hatékony tud lenni.” – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

A Telenor kisokost is összeállított azok számára, akik nemcsak május 10-én, hanem munkakultúrájuk részeként évente több alkalommal élnének a rugalmas munkavégzés nyújtotta lehetőséggel. A www.dolgozzotthonrolnap.hu oldalon az összeállítás mellett a WWF kiadványa is elérhetővé vált, amely a környezettudatos városi cégeknek ad értékes tanácsokat ökológiai lábnyomuk csökkentésére.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd