Connect with us

technokrata

Rendhagyó informatikai konferencia a Zeneakadémián

it2

Dotkom

Rendhagyó informatikai konferencia a Zeneakadémián

Rendhagyó rendezvény házigazdája volt május 7-én a megújult Zeneakadémia: az elmúlt egy év legkülönlegesebb vezeték nélküli hálózati beruházásait mutatták be maguk az üzemeltető felhasználók az érdeklődőknek.

A száraz előadások helyett az impozáns Solti György termet megtöltő vendégek megismerhették a Zeneakadémia, a Wigner Jenő Kutatóközpont vagy éppen a Bárdi Autó informatikusainak sok szempontból különleges, kihívásokkal teli életét – zenei áthallásokkal.

A Zeneakadémia 2013 októberében zárult felújítása egy jövőbe mutató hálózat kialakítását is magába foglalta. Erre büszkén hívta meg Kuti Sándor informatikai vezető – maga is korábbi Zeneakadémia növendék – szakmabeli társait egy rendhagyó délelőttre a D-Link, a T-Systems és a TE Connectivity támogatásával.

it1

A vendégeket Kuti Sándor mellett Huba Jenő a Wigner Központ témavezetője és Kiss Zoltán, a Bárdi Autó informatikai igazgatója vezette végig egy közel fél évszázados informatikai időutazáson, hogy a végén ne is a jelenbe, hanem a jövőbe érkezzenek meg. A jó hangulatról az előadók komolyzenei kötődését bemutató pillanatok gondoskodtak.

Az előadások végeztével Kuti Sándor vezette körbe a vendégeket a Zeneakadémia épületében egy sajátos, az informatikai fejlesztéseket is bemutató túrára, melynek különleges pillanata volt az informatikai vezető Pat Metheny feldolgozása a Steinway zongorán.

it2

„Hiány van ma olyan rendezvényekből, ahol a gyártók magukat háttérbe szorítva sikeres projektjeik felhasználóit támogatják, meséljék el ők, honnan hova jutottak fejlesztéseikkel. Milyen nehézségekkel szembesültek és hogyan oldották meg ezeket. A User Certified kezdeményezéssel szeretnénk egy olyan sorozat támogatói lenni, ahol félévről félévre a legnagyobb beruházásokat maguk a felhasználók mutatják be – hiszen ez a mi munkánk hiteles tanúsítványa is.” – foglalta össze Ebinger Norbert, az User Certified 2014: Hálózatok felhasználói szemmel konferenciát tető alá hozó D-Link Magyarország képviselet vezetője.

A sikeres kezdetet követően már az őszi esemény tervezése is megindult, melynek helyszíne a nemrégiben átadott Debreceni Stadion lehet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd