Connect with us

technokrata

Tévészolgáltatást indított a Telekom

IPTV.jpg.620x320_q85_crop_upscale

Dotkom

Tévészolgáltatást indított a Telekom

Telekom TV: hazánkban bárhol, mostantól többféle eszközön, laptopon, táblagépen és okostelefonon is!

Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója hazánkban elsőként hozza el a „többképernyős” tévézés élményét.  A szolgáltatás platformját biztosító Huawei Technologies vállalattal történő együttműködés eredményeként a Telekom TV előfizetői elsőként próbálhatják ki teljeskörűen a TV GO-t.  A szolgáltatás segítségével nyomon követhetik a tévéműsort az országban bárhol, mostantól többféle eszközön: tableten, laptopon és okostelefonon is – ráadásul mindezt külön díj fizetése nélkül!

MobileTvBoring

„Ma egy olyan a Telekom integrált szolgáltatói és hálózati képességeire építő szolgáltatást indíthatunk útjára széles kínálattal és valamennyi eszközön, képernyőn, amely megfelelő választ ad a változó tartalomfogyasztási igényekre. Elérkezett az idő és minden együtt áll ahhoz, hogy a TV GO szolgáltatás sikeressé váljon ügyfeleink körében” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A TV GO-n az élő televíziós adás követése mellett [origo] által szerkesztett, filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat is lehet olvasni. Természetesen azok is élvezhetik a TV GO szolgáltatás előnyeit, akik nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel: bár számukra az élő tévéadás megtekintése még nem elérhető, regisztrációt követően a Videotéka kínálatából lehetőségük nyílik esetileg kölcsönözhető tartalmakat, filmeket, koncerteket, sorozatokat nézni a feltüntetett díj ellenében.

IPTV.jpg.620x320_q85_crop_upscale

A TV GO-n már kezdetben is 16 csatorna (ATV, HírTV, M1, M2, Duna, Duna World, MTV Europe, LifeNetwork, Ozone Network, Sport1, Story4, Story5, TV2, RTL Klub, Viasat3, Viasat6) műsorát lehet élőben követni, amely csatornakínálat a jövőben folyamatosan bővül. Különlegesség, hogy a TV GO-n a két legnagyobb hazai kereskedelmi televízió adását (RTL Klub, TV2) is követni lehet. A szolgáltatás segítségével a legnagyobb európai labdarúgó kupa (BL) május 24-i döntője, majd a nyári világbajnokság mérkőzései is élőben nézhető – bárhol és többféle eszközön.

A Telekom mindehhez most rendkívül kedvező tévéajánlatot kínál: az új Telekom TV-előfizetők számára minden Telekom TV-díjcsomag 1990 Ft havi díjon érhető el – az első 2 hónapban, 2 év hűségidővel.

A harmadik hónaptól érvényes havi díjak, további feltételek a www.telekom.hu oldalon találhatók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom