Connect with us

Hirdetés

technokrata

A KKV-kra várnak a Telekom MacBook-jai

Dotkom

A KKV-kra várnak a Telekom MacBook-jai

Májustól az Apple MacBook termékek KKV-ék számára is elérhetővé válnak a Telekom portfóliójában.

A lakossági előfizetők számára már eddig is előfizethető legtrendibb eszközök, mostantól a kis- és közepes üzleti előfizetők számára is megrendelhető lesz. Az Apple MacBook Air 13-at és az Apple MacBook Pro 2.0-t kezdő beruházás nélkül, havidíjért, jogtiszta szoftverekkel, a cégekre szabott irodai programcsomaggal, és informatikai támogatással kínálja a Telekom.

Az új MacBook ajánlatok része, hogy az ügyfél kérésére be is üzemelik a megrendelt informatikai eszközöket. Ezt követően a vállalkozások még két éven át számíthatnak rá, hogy online vagy telefonon keresztül informatikai segítséget kapnak a Telekomtól.

Az újonnan megrendelt gépekre, Office irodai szoftvercsomagot ajánl a Telekom. Az Office 365 szolgáltatás, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldás, amelynek köszönhetően az Office programok (Word, Excel, Powerpoint) mindig a legfrissebb jogtiszta verzióban állnak készen, továbbá a programcsomag segítségével az internetre való csatlakozást követően bárhonnan elérhetőek a céges dokumentumok, e-mailek, megkönnyítve ezzel az irodán kívüli, távoli munkavégzést.

macbook_air-closing-800

Az Apple MacBook-ok kiváló eszközök a gyors, szélessávú hálózatok nyújtotta élmények kihasználására, mint amilyen a Telekom 4G hálózata. Az Apple MacBook Air 13 és az Apple MacBook Pro 2.0. megrendelésekor 4 G-képes modemet kapnak az ügyfelek, így a 4G hálózaton maximálisan lehet élvezni a MacBook-ok adottságait. Mindezt meggyőző árakon: az Apple MacBook Air-t 0 Ft kezdő részlettel és 24 havi kamatmentes részletre, nettó: 12 305 Ft-ért (teljes ár: nettó 295 320 Ft) rendelhető meg, az Apple MacBook Pro ára pedig  0 Ft kezdő részlettel és 24 havi kamatmentes részletre, havi nettó: 20 530 Ft (teljes ár: nettó: 492 720 Ft)

„Az új elven alapuló portfóliónknak, ahol egyben kínálunk havi díjért notebookokat és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat (mint pl. beüzemelés, informatikai támogatás), ráadásul mindezt egyszeri beruházási díj nélkül, nagyon pozitív volt a piaci fogadtatása. Ügyfeleink visszajelzéseire reagálva döntöttünk úgy, hogy a méltán népszerű Apple eszközökkel tovább bővítjük a kínálatot a kkv-ék számára.” – tette hozzá dr. Árvai Gergely, IT szolgáltatások marketingmenedzsment ágazatvezető.

A fenti ajánlat nem teljes körű, az ajánlatok részletes feltételei a Telekom honlapján (www.telekom.hu/uzleti) érhetők el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés