Connect with us

technokrata

A KKV-kra várnak a Telekom MacBook-jai

macbook_air-closing-800

Dotkom

A KKV-kra várnak a Telekom MacBook-jai

Májustól az Apple MacBook termékek KKV-ék számára is elérhetővé válnak a Telekom portfóliójában.

A lakossági előfizetők számára már eddig is előfizethető legtrendibb eszközök, mostantól a kis- és közepes üzleti előfizetők számára is megrendelhető lesz. Az Apple MacBook Air 13-at és az Apple MacBook Pro 2.0-t kezdő beruházás nélkül, havidíjért, jogtiszta szoftverekkel, a cégekre szabott irodai programcsomaggal, és informatikai támogatással kínálja a Telekom.

Az új MacBook ajánlatok része, hogy az ügyfél kérésére be is üzemelik a megrendelt informatikai eszközöket. Ezt követően a vállalkozások még két éven át számíthatnak rá, hogy online vagy telefonon keresztül informatikai segítséget kapnak a Telekomtól.

Az újonnan megrendelt gépekre, Office irodai szoftvercsomagot ajánl a Telekom. Az Office 365 szolgáltatás, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldás, amelynek köszönhetően az Office programok (Word, Excel, Powerpoint) mindig a legfrissebb jogtiszta verzióban állnak készen, továbbá a programcsomag segítségével az internetre való csatlakozást követően bárhonnan elérhetőek a céges dokumentumok, e-mailek, megkönnyítve ezzel az irodán kívüli, távoli munkavégzést.

macbook_air-closing-800

Az Apple MacBook-ok kiváló eszközök a gyors, szélessávú hálózatok nyújtotta élmények kihasználására, mint amilyen a Telekom 4G hálózata. Az Apple MacBook Air 13 és az Apple MacBook Pro 2.0. megrendelésekor 4 G-képes modemet kapnak az ügyfelek, így a 4G hálózaton maximálisan lehet élvezni a MacBook-ok adottságait. Mindezt meggyőző árakon: az Apple MacBook Air-t 0 Ft kezdő részlettel és 24 havi kamatmentes részletre, nettó: 12 305 Ft-ért (teljes ár: nettó 295 320 Ft) rendelhető meg, az Apple MacBook Pro ára pedig  0 Ft kezdő részlettel és 24 havi kamatmentes részletre, havi nettó: 20 530 Ft (teljes ár: nettó: 492 720 Ft)

„Az új elven alapuló portfóliónknak, ahol egyben kínálunk havi díjért notebookokat és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat (mint pl. beüzemelés, informatikai támogatás), ráadásul mindezt egyszeri beruházási díj nélkül, nagyon pozitív volt a piaci fogadtatása. Ügyfeleink visszajelzéseire reagálva döntöttünk úgy, hogy a méltán népszerű Apple eszközökkel tovább bővítjük a kínálatot a kkv-ék számára.” – tette hozzá dr. Árvai Gergely, IT szolgáltatások marketingmenedzsment ágazatvezető.

A fenti ajánlat nem teljes körű, az ajánlatok részletes feltételei a Telekom honlapján (www.telekom.hu/uzleti) érhetők el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő