Connect with us

technokrata

Keddtől előrendelhető a Samsung Galaxy S5 a Vodafone-nál

galaxy-s5-gold

Dotkom

Keddtől előrendelhető a Samsung Galaxy S5 a Vodafone-nál

A Vodafone Magyarország április 8-tól fogadja az előrendeléseket weboldalán az új Samsung Galaxy S5 csúcstelefonra, amelynek értékesítése az üzletekben április 11-én kezdődik, jelentette be kedden a Vodafone.

Az ujjlenyomat olvasóval, pulzus mérővel ellátott,  csepp- és porálló telefon 1 Ft-ért vásárolható meg Red Basic A csomaggal 2 évre, e-Pack-kel, melynek havidíja  17 990 Ft. A Samsung Galaxy S5 a Samsung Gear Fit okosórával együtt Red Basic X csomagban e-pack-kel és, 2 éves előfizetéssel 19 900 forintos havidíjjal szintén 1 forintért lesz elérhető

galaxy-s5-gold

Galaxy S5

A Samsung legújabb okostelefonja 5,1 hüvelykes, Super AMOLED kijelzővel, 2.5 GHz-es quad core processzorral érkezik. A telefon a számos egyéb kiemelkedő tulajdonsága mellett hátoldali 16MP-es, kamerával rendelkezik, amelyek a gyors autófókusz és a HDR mód segítségével akár mozgás közben, erős ellenfényben vagy sötétben is tű éles, világos képeket lehet készíteni – a szelektív fókusszal pedig ki lehet választani, hogy a kép mely területére szeretnének fókuszálni és így páratlanul részlet gazdag fotókon lehet megörökíteni a pillanatot

gearfit

Gear Fit

A Gear Fit okosóra a mindennapok tökéletes kiegészítője. Lehet akár „hajthatatlan tréner”, személyi edző, ami mindenhová elkíséri viselőjét és egész nap figyeli, rögzíti a legfontosabb egészségügyi adatait és azt, hogy hogyan és mennyit mozgott viselője. A Gear Fit lehet azonban egy divatos kiegészítő, egy a személyes stílus alapján alakítható design óra – hiszen mindenki maga választhatja ki a Super AMOLED érintőképernyőt közrefogó csuklópántot – míg az óra menüjében számos téma, háttérszín és háttérkép közül lehet megtalálni a leginkább a viselőjéhez illőt.  A Samsung Gear Fit kompatibilis több más Galaxy okostelefonnal, tablettel és a népszerű alkalmazásokkal is.

Red Basic

A Red Basic csomagok korlátlan beszélgetést és SMS küldést kínálnak minden belföldi hálózatba, ezen felül havi 500 MB adatot is tartalmaznak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom