Connect with us

Hirdetés

technokrata

Keddtől előrendelhető a Samsung Galaxy S5 a Vodafone-nál

Dotkom

Keddtől előrendelhető a Samsung Galaxy S5 a Vodafone-nál

A Vodafone Magyarország április 8-tól fogadja az előrendeléseket weboldalán az új Samsung Galaxy S5 csúcstelefonra, amelynek értékesítése az üzletekben április 11-én kezdődik, jelentette be kedden a Vodafone.

Az ujjlenyomat olvasóval, pulzus mérővel ellátott,  csepp- és porálló telefon 1 Ft-ért vásárolható meg Red Basic A csomaggal 2 évre, e-Pack-kel, melynek havidíja  17 990 Ft. A Samsung Galaxy S5 a Samsung Gear Fit okosórával együtt Red Basic X csomagban e-pack-kel és, 2 éves előfizetéssel 19 900 forintos havidíjjal szintén 1 forintért lesz elérhető

galaxy-s5-gold

Galaxy S5

A Samsung legújabb okostelefonja 5,1 hüvelykes, Super AMOLED kijelzővel, 2.5 GHz-es quad core processzorral érkezik. A telefon a számos egyéb kiemelkedő tulajdonsága mellett hátoldali 16MP-es, kamerával rendelkezik, amelyek a gyors autófókusz és a HDR mód segítségével akár mozgás közben, erős ellenfényben vagy sötétben is tű éles, világos képeket lehet készíteni – a szelektív fókusszal pedig ki lehet választani, hogy a kép mely területére szeretnének fókuszálni és így páratlanul részlet gazdag fotókon lehet megörökíteni a pillanatot

gearfit

Gear Fit

A Gear Fit okosóra a mindennapok tökéletes kiegészítője. Lehet akár „hajthatatlan tréner”, személyi edző, ami mindenhová elkíséri viselőjét és egész nap figyeli, rögzíti a legfontosabb egészségügyi adatait és azt, hogy hogyan és mennyit mozgott viselője. A Gear Fit lehet azonban egy divatos kiegészítő, egy a személyes stílus alapján alakítható design óra – hiszen mindenki maga választhatja ki a Super AMOLED érintőképernyőt közrefogó csuklópántot – míg az óra menüjében számos téma, háttérszín és háttérkép közül lehet megtalálni a leginkább a viselőjéhez illőt.  A Samsung Gear Fit kompatibilis több más Galaxy okostelefonnal, tablettel és a népszerű alkalmazásokkal is.

Red Basic

A Red Basic csomagok korlátlan beszélgetést és SMS küldést kínálnak minden belföldi hálózatba, ezen felül havi 500 MB adatot is tartalmaznak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés