Connect with us

Hirdetés

technokrata

Visszatér a Start Menü a Windowsba

Dotkom

Visszatér a Start Menü a Windowsba

Az XP felhasználóknak kedvez a Microsoft.

A Microsoft a Windows 8 bemutatásakor kifejezetten büszke volt a Start Menü elhagyására, akkori állításuk szerint a kezdőképernyő jóval modernebb és felhasználóbarátabb megoldás volt hagyományos társánál. A felhasználók nem értettek egyet a lépéssel, így hosszú várakozás után a Microsoft feladta és végre hivatalosan is bejelentették, hogy visszatér az ikonikus Windows “tartozék”.

Screen-Shot-2014-04-02-at-1.44.27-PM

Az üzenet egyértelmű, a Microsoft az XP támogatásának befejezésével mindenkit az újdonságra akar átcsábítani, ez pedig nem megy másképp, csak a hagyományos elemek visszahozásával. A mini Start névre keresztelt funkción egyébként nemcsak a hagyományos, de a csempés felületű applikációkat is rögzíthetjük. Ezekhez kapcsolódik még az is, hogy az új frissítés lehetővé teszi majd, hogy a felhasználók az eddigi, teljes képernyőre szánt applikációikat ablakban futtassák, anélkül, hogy az asztalt elhagynák.

Az új frissítés megjelenésének időpontját egyelőre homály fedi, a Microsoft ugyanis előbb kedden elérhetővé teszi a régóta várt Update 1 csomagot. Így talán nem lövünk mellé, ha azt mondjuk, hogy valamikor május-júniusban térhet vissza a régen várt Start Menü.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés