Connect with us

Hirdetés

technokrata

A leggyorsabb 4G hálózat a 4-es metrón is

Dotkom

A leggyorsabb 4G hálózat a 4-es metrón is

Az új metróvonalon is elérhető a Telenor Hipernet 4G-hálózata.

A Telenor a 4-es metró átadásával egy időben, március 28-tól az új metró teljes vonalán elérhetővé teszi Hipernet 4G mobilinternet-hálózatát, így a Telenor ügyfeleknek Budapest legújabb tömegközlekedési útvonalán sem kell lemondaniuk a villámgyors mobilnetezésről.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest legújabb közlekedési fejlesztéséhez a kompromisszumok nélküli internetezés élményét tudjuk biztosítani. Ügyfeleink mindenhol ugyanolyan minőségben szeretnék élvezni a mobilinternet előnyeit, ennek az elvárásnak szeretnénk megfelelni hálózatfejlesztésünkkel. A Telenor előfizetők mostantól a metrón is ugyanolyan minőségben böngészhetnek, tévézhetnek vagy hallgathatnak zenét, mint otthon”, mondta Sepsi Zsolt, a Telenor műszaki vezérigazgató-helyettese.

4es_metro8_resize2_858x558

Az ügyfelek változó igényeire reagálva a Telenor 2011-ben újította meg hálózatát és vezette be az országban elsőként 42 Mbps letöltési sebességet kínáló Hipernetet. A társaság Magyarországon elsőként 2012 júliusában több vidéki városban indított 4G szolgáltatást, majd 2013 októberében Budapesten elindította az országban egyedülálló módon 150 Mbps elméleti letöltési sebességet kínáló Hipernet 4G-t. Jelenleg a Hipernet 4G Budapest több mint 50%-án érhető el és a fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan növekszik a lefedettség.

A 4-es metró az első budapesti metróvonal, ahol a Hipernet 4G az összes megállóban és a metró teljes nyomvonalán elérhető. A villámgyors mobilinternetnek köszönhetően a 4-es metró utasai a rövid utakat is hasznosan tölthetik, és a megszokott kiváló minőségben böngészhetnek vagy vehetik igénybe a Telenor szórakoztató szolgáltatásait. Az előfizetők az új metróvonalon is a legjobb minőségben hallgathatják kedvenc zenéiket a Deezer zeneszolgáltatással, a MyTV streaming alapú televíziós szolgáltatásával pedig videofilmeket és tévéműsorokat nézhetnek mobileszközeiken, így biztos nem maradnak le a kedvenc sorozatokról és az esti hírekről sem.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés